Українська Канада
-
Дешевше не завжди як мінімум краще. Знаю десятки живих прикладів коли люди після таких курсів декілька разів провалювали Роад тест у Вінніпезі. Потім їхали у Брендон, Вінклер і т.д., брали додаткові практичні заняття і вже потім здавали там Роад тест. Я в жодному разі не агітую за жодну школу, просто моя суб'єктивна думка, що в даному випадку чим більше їздової практики ви отримаєте в школі, тим краще є для вас і тим менше помилок буде на дорозі.
-
Не як мігранти
-
Вона може мати витоки від людей, які пов'язані з Росією
-
Багато росіян розраховується Revolut в Дубаї
-
Дякую
-
полеміки на тему криптовалюти можна вести тижнями) Звичайно, Ви маєте повне право на таку думку. я сам не купую криптовалюту, яка волатильна (типу біткоіна), яка сьогодні коштує 40 тис дол, а завтра 20 тис дол. Згоден, вона нічим не закріплена. Але якщо говорити про стабільні валюти типу USDT, які закріплені до долара - це дійсно зручно. з першого дня війни всі валютні операції були заблоковані, але Бінанс - ні, це дозволили мені покласти туди всі мої збереження по курсу типу 29-30 грн за USDT. Потім коли мені треба були польські злоті - я виводив USDT на Польський Банк, потрібні були євро - виводив на revolut чи wise. без комісії та у привязці до курсу долара. а коли переїхав до Канади та відкрив рахунок CIBC - вивів тисячі доларів через Бінанс на свій рахунок через iterac etransfer. Так що у кожного своя історія.
-
Можливо хтось 8 жовтня буже летіти з Франкфурта на Калгарі через Ванкувер. Компанію скласти можна
-
Я не довіряю Криптовалюті. Для мене це як щось на кшталт фейку. Зараз це ажіотаж. В реалії воно не чим не підкріплено як акції копаній, золото та інші метали, нафта тощо!
-
Це як приклад
-
Чи можете ви мені порадити інший додаток. Я не можу відправити за допомогою Wize з Дубаї?
-
ну я на прикладі вище розписав курс. Він виходить вище за Wise та без комісії. купується та продається стабільна валюта USDT, яка прирівнюється 1:1 до американського долару. Немає волатильності, як у біткоіна чи ефіра. В канаді ви обмінюєтеся з якоюсь людиною в p2p. Ви йому через e transfer iterac скидуєте CAD, він вам всередині бінансу - USDT. Потім те саме, але навпаки, Вам хтось на монобанк (приват) скидує ГРН, а ви йому “відправляєте” USDT в бінансі. Єдине, що хочу зауважити! відкривайте Бінанс з VPN або в роумінгу укр картки (для водафон 10 гб в місяць безкоштовно зараз в канаді). Тоді вам будуть доступні всі фічі Бінансу. Бо якщо бінанс бачить канадський айпішник - він обмежує купівлю-продаж криптовалют.
-
Втім, не всі розуміють, що таке Binance, p2p і як воно там все організовано (
-
варіант, який використовую я особисто: 1) через Binance купити по p2p, використовуючи e transfer interac, USDT по ціні 1 USDT = 1,37 CAD 2) продати через Binance на біржі p2p USDT на монобанк чи приват, отримуючи гривню по курсу 1 USDT = 40.60 грн (щойно перевірив курс). 3) далі просто перекинути з карти на карту. Таким чином курс буде 40,67/1.37 = 29,68 грн за 1 CAD. Без комісії. Все моментально по ходу купівлі/продажі стабільної криптовалюти USDT У вищезгаданому прикладі Wise курс складає 27,59 + комісія 9,43 CAD Я нічого поганого не кажу про Wise, також ним користуюся для трансферів USD/EUR, але у випадку отримання ГРН в Україні поки що краще за криптовалюту нічого не знайшов
-
Зараз видалю
-
Тоді буду знати. Дякую!
-
Я думав це Британія
-
Можна з Приват24. Там теж комісія не дуже велика