Українська Канада
-
Чи можете ви мені порадити інший додаток. Я не можу відправити за допомогою Wize з Дубаї?
-
ну я на прикладі вище розписав курс. Він виходить вище за Wise та без комісії. купується та продається стабільна валюта USDT, яка прирівнюється 1:1 до американського долару. Немає волатильності, як у біткоіна чи ефіра. В канаді ви обмінюєтеся з якоюсь людиною в p2p. Ви йому через e transfer iterac скидуєте CAD, він вам всередині бінансу - USDT. Потім те саме, але навпаки, Вам хтось на монобанк (приват) скидує ГРН, а ви йому “відправляєте” USDT в бінансі. Єдине, що хочу зауважити! відкривайте Бінанс з VPN або в роумінгу укр картки (для водафон 10 гб в місяць безкоштовно зараз в канаді). Тоді вам будуть доступні всі фічі Бінансу. Бо якщо бінанс бачить канадський айпішник - він обмежує купівлю-продаж криптовалют.
-
Втім, не всі розуміють, що таке Binance, p2p і як воно там все організовано (
-
варіант, який використовую я особисто: 1) через Binance купити по p2p, використовуючи e transfer interac, USDT по ціні 1 USDT = 1,37 CAD 2) продати через Binance на біржі p2p USDT на монобанк чи приват, отримуючи гривню по курсу 1 USDT = 40.60 грн (щойно перевірив курс). 3) далі просто перекинути з карти на карту. Таким чином курс буде 40,67/1.37 = 29,68 грн за 1 CAD. Без комісії. Все моментально по ходу купівлі/продажі стабільної криптовалюти USDT У вищезгаданому прикладі Wise курс складає 27,59 + комісія 9,43 CAD Я нічого поганого не кажу про Wise, також ним користуюся для трансферів USD/EUR, але у випадку отримання ГРН в Україні поки що краще за криптовалюту нічого не знайшов
-
Зараз видалю
-
Тоді буду знати. Дякую!
-
Я думав це Британія
-
Можна з Приват24. Там теж комісія не дуже велика
-
Я думаю, що це зроблено в зв'язку з ситуацією в Україні по усіх аплікаціях
-
Історія Канади, Манітоби, Вінніпега. Вихідні дні в Канаді (Що святкується?, Чому саме присвячується цей день?) Наприклад, буде Truth and Reconciliation.
-
Чи можливо зараз отримати візу (CUAET) по внутрішньому українському паспорту? Чи потрібно декларувати $10000 на сім'ю для в'їзду у Канаду? Дякую.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи можливо знайти роботу українським архітекторам у Канаді і що для цього потрібно?