Українська Канада
-
Можна посилання на пост про медсестринство? Не можу знайти за пошуком 🤔
-
Дякую за пост. Мені теж цікаво чому не вистачає медперсоналу, з такою заробітною платою?
-
А можна такий пост про офтальмологію, будь ласка.
-
Масажист (медсестра з масажу після медколеджа) чи може працювати по спеціальності або перевчитись і що для цього треба?
-
Скажіть, будь ласка, в чому причина проблеми з кількістю лікарів? З медперсоналом та нянями ясно - низькі зарплати при важкій роботі. Але лікарі отримують гарні гроші. Не вистачає кількості стипендій? Місць в інтернатурі? Є якийсь спротив від профсоюзу?
-
Доброго дня! Бачив інформацію з приводу медсестер. Цікаво було б почитати по зварювальниках. Цікавлять методи MAG 135 та TIG
-
це питання тільки до влади Канади, написано програма 1 рік
-
Людина яка в березні будет чекати на сдачу біометрії вже не отримає візи?
-
До когда будет финансовая помощь от Канады?
-
а візу можно зробити до 31.03.2023., програма на 1 рік
-
Це ворк перміт до березня можна отримати? А CUAET якщо тобі дали добро то він коли зробиш візу тоді і їдь
-
вільні місця на наступний місяць з'являються тільки наприкінці поточного місяця та й програма до березня місяця,яке там літо
-
Так було навіть декілька місяців тому, коли ми реєструвалися. Це скоріше за все помилка. Спробуйте у різний час дня та з різних не типових браузерів, з телефона або комп’ютера. Нам тоді допомогло
-
Намагався зареєструватися на біометрію в Львові, програма відображає що вільних місць немає літом 2023 , це реально? Чи помилка
-
Всім привіт ! Дівчата, підскажіть будь ласка гінеколога у Торонто, я вагітна та треба стати на облік 🙏
-
Без запису. Рекомендованим листом На адресу центру відправила листа з: Паспорт Лист з рішенням мені дати візу Згода на обробку моїх даних . Через декілька днів отримала на електрону адресу, що центр отримав мого листа. Через три неділі їхала до центру і забрала паспорт.
-
Воно плюс мінус однаково. Просто як ви записувались? Скільки платили? Це ж одна система
-
Зрозуміло, але знаю тільки про Варшаву. Перепрошую)
-
У Лондоні зараз, біометрію в Варшаві здавала. В листі не зовсім зрозуміло, тому якщо можна підкажіть, прошу
-
Consent form на дітей . Чи треба заповнювати 3ю сторінку, якщо забирати паспорти будуть батьки ?
22 Jan 2023, 19:22
16064/123821
about 3 hours ago