Українська Канада
-
⁉️Житлові пропозиції New Journey Housing 🔹Координація короткострокових і довгострокових пропозицій житла здійснюється кожною провінцією або територією. 🔹New Journey Housing - це ресурсний центр з питань житла для новоприбулих у Манітобі, з акцентом на Вінніпезі. Надають допомогу, сприяння та ресурси, щоб допомогти новоприбулим орендувати або придбати житло.
-
щиро дякую за допомогу, нехай Господь благословить вашу родину
-
В яку краще організацію для цього звернутися можете порадити? Дякую!
-
А як краще підтвердити дипломи? Вибачте якщо багато питань.
-
Дякую! Ще питання є, який краще тест англійскої мови проходити? Я пройшлов British Council EnglishScore на C1 але не впевнений що він підходить щоб роботу отримати
-
але як там appointment зробити? На сайті тільки на біометрію можна. Чи просто прийти без попередження?
-
У Відні тільки
-
Добрий день, потрібна допомога, відправляла документи до Відня, вже отримала на почту попередній ворк перміт той котрий показувати в аеропорту вже у Канаді, але немає повідомлень про те що паспорт готовий, можливо те що мені просто не відправили повідомлення а паспорт вже готовий? Я перевіряла на сайті там вже сказано про те що ухвалена віза і все добре, але досі не отримала повідомлень про те що він готовий, можливо можна з’їздити у Відень та запитати у них на якому етапі мій паспорт ?