Українська Канада
-
Але в любому випадку можливо!)
-
Напевно!((
-
Дякую, зараз якось набагато довше😭
-
Ви кажете що водійське видане в ЄС обмінюється теж лише в Манітобі, Нью Скошіі та Саскачевані? А в цих провінціях обмінюють на який тип, той де можна їздити самому чи з досвідченим водієм? Якщо права ЄС будуть зовсім свіжі, все одно обміняють? Дякую
-
Знайомий тиждень, я два, а свекруха місяць.
-
Скажите, пожалуйста, сколько вы ждали билеты?
-
PR в Атлантичні повінції.
-
На сайті МВ або manitoba4ukraine На скільки мені відомо, є 2 варіанти, щоб подати на ПР: відпрацювати на потрібних Манітобі NOC 6 міс або 12 міс на інших NOC. Плюс англ від clb 4 ітд Поправте мене хтось, якщо помиляюся
-
Монітоба, де знайти всю інфу про PR? А саме, ким потрібно працювати, щоб податись на постійне місце проживання?
-
Одина людина писала ы скрін свого паспорту викладала, візу дали з дати отримання листа passport request, тобто якщо вклейка займе місяць, то вийде віза -1 міс. з 3 років
-
Навчання для дорослих, школи
-
Розумію.....
-
перші давно (з перших 300 квитків буквально через тиждень вже мали квитки), а останні - затягують. вже писала їм запит, кажуть, що все ок, але квитки будуть пізніше. я так розумію, що у них там щось складно.
-
Також цікавить це питання. Які документи потрібно привезти для підтвердження цукрового діабету, чи буде забезпечення ліками?
-
Скажіть, будь ласка, а ви вже отримали квитки?
-
Угумс) якби знав, що на 3 р дають, то б ближче до березня подавав. Багато справ незавершених, а час виходить зменшується Тепер все чітко роблять в Варшаві: 1міс після біометрії розгляд заявки + до 2 тижнів вклейка
-
Етапи отримання другої вищої освіти в Канаді, які вимоги.
-
Взагалі, і ця Віза дуже не очікувана, і на офіційному сайті до сих пір жодного слова про неї.....
-
Дякую) Хоч загалом це погана новина ...
-
Як швидко можна дістати і за якою програмою ПР в манітобі
22 Jan 2023, 19:22
16179/123850
about 7 hours ago