Українська Канада
-
Дякую усім українцям за допомогу тут! І взагалі так як тут приймають нас, це неможливо описати словами. Дякую!!! Друзі, а якщо рука ще потягнеться за допомогою до руської душі у Канаді, ви можете згадати мою історію. Мені 20 років, приїхала сюди сама. Цим літом працювала у Манітобі, Clear Lake. Дві ситуації які трапились і просто не знаю як пояснити. Перша, сім‘я росіян які не зрозумівши що я розумію їх почала обзивати офіціантів свинями і іншими словами, бо не одразу прибігли взяти їх замовлення. Друга навіть гірше, стіл з 6 людей, одна за розповіддю точно росіянка, запитавши в мене звідки почала насміхатись, що я біженка і українка… висновки робіть самі
-
Не знаю, як в інших провінціях, але Манітоба зробила і продовжує робити неймовірно багато. Підтримка усюди! Те, що роблять українці для нас тут більше, ніж те, на що ми сподівалися. Дякую усім і кожному, низький Вам уклін!
-
Велика подяка всім українцям та канадійцям ,хто піклувався про нас у Реджайні Низький вам уклін.Слава Україні!!
-
І я дуже дякую усім хто в Канаді допомогає Українцям дуже дякую
-
Я не можу як ті Українці які приїхали від війни взагалі можуть спілкуватися з Росіянами, фуу бридкого від одного слова росія нудить
-
Не знаю звідки негатив, але ми щіро дякуємо українській громаді Манітоби за таку велику підтримку. Більшість знає хто все це робить задля українців що приїжджають. І що це заслуги української діаспори. Низький уклін всім волонтерам і небайдужим людям!💙💛💙💛💙
-
Як все влучно сказано. Слава Україні!
-
👍💙💛
-
Я допомогав з перекладом в одному агентстві в Монреалі, тому знаю що багато людей змогли швидко знайти роботу на складах за C$17-C$22 на годину
-
-
-
Дякую😊