Українська Канада
-
Яке є хороше, підкажете? Рідко але люблю посмакувати віскі.
-
Інший паспорт - це не український паспорт? Якщо ви прилетите по ета візі не українського паспорту, тобто не по cuaet, то ви не отримаєте work permit на три роки в аеропорту. Якщо ваша foil-less віза буде прострочена, вам потрібно буде подаватися заново або відправте паспорт на вклейку, якщо маєте foil-less, але не хочете нею скористатися.
-
якщо foiless закінчиться і прилетіти по eta візі іншого паспорту- це начебто ніяк не вплине на вклеювання візи в укр паспорт ?
-
Я трохи дорожче віскі купую. Це не куштував, не знаю :)
-
Я думав дорожче, для Канади це малі гроші.
-
Доброго дня, скажіть,будь ласка, чи можна з канадського рахунку скинути гроші на приват банк? Дякую
-
у вас немає ворк перміту, це лише лист в якому написано що вам його одобрено
-
Вполне приемлемо за хороший виски🧐
-
Не дуже зрозуміло, вам потрібна віза для прильоту в Канаду? А як тоді ви отримали work permit, якщо ви ще не прилетіли в Канаду? Бо його видають в аеропорту.
-
Буде окреме повідомлення, passport request
-
Прийде лист
-
Дякую. Так а про вклейку не повідомляють? Як взнати, дзвонити?
-
Ні, це лише інформування що вони тепер мають ваші дані і скільки вони будуть дійсні
-
Чекаю вклейку візи, а на пошту прийшов лист про те, скільки мої біометричні данні будуть дійсні. Що це? Про вклейку повідомляють листом?
-
Але хоча б якийсь відсоток вірогідності завжди є! Це краще ніж бути пасивним! Росіяни пасивні, тому і маємо, що маємо!
-
Ці петиції нічого не дають, їх взагалі хтось признає?
-
chng.it/4Bc74ndHp6
-
@banofbot
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, що робити, якщо забули вкласти чек про оплату зворотньої доставки? Німеччина
-
За цією адресою особисто 23.09 здала паспорт дитини на вклейку візи.
22 Jan 2023, 19:22
16774/123899
about 5 hours ago