Українська Канада
-
@banofbot
-
Доброго вечора. Сьогодні мене вразила одна ситуація. В одній із груп в фб яка була створена для допоги українцям канадкою зустріла такі коментарі. Люди шукають де можна перебути карантин а вона каже робіть щеплення. Потім одній сім'ї також навязувала свою думку про щеплення. Сьогодні я бачила репортаж що в Канаді хочуть нібито з 1 жовтня відмінити всі обмеження і задаю її це питання. А вона мені каже що треба робити вакцину і все. Це нормально як ви вважаєте? Вибачте довга історія 😊🙈
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як відправити паспорт на вклецку візи в Фінляндії?
-
Доброї пори дня Вам. Дозвольте будь ласка поцікавитися такою ситуацією... Отримав деякі основні документи у провінції Онтаріо (SIN номер, банківську карту, пройшов медичне обстеження, медичне страхування не отримував), але ніколи не працював в цій провінції (провінційне мед страхування також не отримував).... Якщо переїду в іншу провінцію, наприклад до Манітоби, чи позначиться якимось чином в майбутньому при подачі на ПР в провінції Манітоба той факт, що отримував документи в провінції Онтаріо? Буду вдячний за відповідь
-
Добрий вечір! Свою візу отримала ще в червні. А дитині не дали ще досі… Підскажіть будьласка куди можна звернутися чи написати? Чи є в когось така сама ситуація? Що робити?
-
Краще онлайн раніше купити?
-
Ні, білет Варшава-Торонто, до Вінніпегу ще не купував
-
А у вас зараз є сегмент Toronto-Winnipeg на вашому квитку?
-
Привіт, зможу я купити білет в Торонто, до Вінніпегу за налічку? В 21:45 прилітаю в Торонто 30 жовтня, но вдруг рейс затримається, чи work permit довго буду чекати, якось наперед не хочеться брати, що порадите?