Українська Канада
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, чи потрібно в програмі ArriveCAN додавати дитину 7 років?
-
Вже працює за новою адресою
-
В Польщі , тільки в Варшаві вклеюють В Кракові тільки біо
-
Так писали що в Кракові заритий центр вже місяці два точно
-
Доброго дня, друзі. Таке питання - чи може візовий центр Канади в Кракові (Польша) вклеїти візу в паспорт чи треба відправляти в Варшаву? різніці між ними я не знайшов.
-
З того, що я чула, до ліків в багажі не прискіпуються, якщо це не щось психотропне. Тим більше це лише 1 пачка і у вас буде оригінальна упаковка. Я везла в багажі свою стандартну домашню аптечку, але антибіотиків там не було (все було в блістерах, без коробок).
-
Дякую)
-
Чекати. Таких дуже багато
-
Доброго дня! Здала біометрію 13 липня, 19 липня статус обновився, біометрію підтвердили. Чекаю на запрошення на вклейку візи уже більше 2 місяців. Підкажіть, будь ласка, чи була у когось схожа ситуація, куди можна звернутись з цього приводу?
-
Вітаю! А хтось просив foil-less окремо через кризову форму, після того як отримували паспорт реквест? Скільки часу займала відповідь та чи легко взагалі відправляють електронну?
-
@banofbot
-
✌️ ціни на техніку на сайтах вже мають включений податок, чи ще потрібно буде оплачувати податки при отриманні товару
-
Багато пишуть що необхідно ліки везти з рецептом
-
То добре, а що стосовно ліків?🫣Будуть антибіотики(в багажу, але одна пачка)
-
Всім пофіг, якщо у вас не 50 ноутбуків )
-
Всім привіт! Є питання стосовно таможенної декларації, знаю стосовно грошей, а що стосовно техніки(ноутбук, граф.планшет і тд)? Чи треба вносити кудись?
-
Дякую 😍
-
Звісно, згодна)
-
Стандартно. Якщо це фірма, то часто все не тільки прибирається, але й оновлюється)
-
Те ж сама підписали сьогодні не дивлячись на всі ці нюанси. Але в будинок зайшли і все попередньо подивилися.
22 Jan 2023, 19:22
17043/124616
4 minutes ago