Українська Канада
-
При чому тут це? Питання було - відповідь була…
-
І що, це якось змінює той факт, що відправити паспорт на вклейку можна куди завгодно?)
-
В агентствах. Якщо оберете Монреаль - звертайтесь до мене. Або напряму, але треба мати деяке розумiння job market
-
Привіт,підкажіть,де шукати роботу на складах,заводах?
-
Дуже дякую!
-
Відень ближче буде
-
так але я не можу там нічого знайти про те чи можна вклеїти візу в Братиславі
-
На сайті vfs дивились?)
-
А в Братиславі?
-
Але у Кракові не вклеюють)) У Польщі можна лише у Варшаву відправити на вклейку
-
Куди забажаєте, хоч у Париж!)
-
Доброго вечора, вибачте що турбую. Чи можна відправити паспорт на вклейку візи в Братиславу чи Краков?
-
вітаю Мої друзі (сімейна пара) зробили візи до Канади та вказали в анкеті провінцію Квебек, але зараз у них змінилися плани і вони летітимуть до провінції Онтаріо. Виліт у них 07/02/2023, за місяць грубо кажучи. Бо ще знаходяться в Європі, і тільки зараз купили квитки. Чи можуть вони змінити провінцію після прибуття до Канади, аеропорту? Тобто сказати офіцеру в аеропорту, що вказали в заявці, як заповнювали анкету провінцію Квебек, плани змінилися, оскільки є родичі в Онтаріо і не їхатиму до Квебеку. Навіть якщо після прибуття в аеропорт провінції Онтаріо і їм дадуть ворк перміт з провінцією, яку вони вказали в анкеті (Квебек), але не будуть там жити і працювати. Вони зможуть відкрити sin number, відкрити банківські рахунки, купити ці картки, оформити медичні документи в провінції Онтаріо з ворк пермітом Квебек? Велике спасибі