Українська Канада
-
ви чатом помилились we're canadian, а не німці🤣
-
Здравствуйте,срочно надо Если я сделала регистрацию уже в Германий,получила айди карту на 2 года,но по неким причинам хочу поехать в Голландию и там сделать регистрацию,это возможно?кто знает?может кто-то уже так делал или знакомые?ответьте пожалуйста
-
В будь-якому випадку Ви на доньку маєте заповнити окрему анкету. Просто якщо вона вписана у Ваш паспорт, то в анкеті вказуєте реквізити Вашого паспорта. Або ж подаєте анкету на підставі свідоцтва про народження і, коли одобрять донці візу, Вам потрібно буде подати документи згідно з переліком (надішлють в листі) на отримання одноразового документа на в‘їзд. Але, анкета на дитину має бути окрема
-
Добрий вечір/день, перепрошую пілключаюся до вашої теми. В мене дочка записана в паспорті, я подала анкету CUAET тільки для себе, немала інформації, що і її можна записати, всі казали потрібно що мала свій паспорт. Завтра їду робити біометрію. Чи можна вписати дочку, додати, чи вже ні?! З паспортами час забере. А якщо можна її додати на вебформ, було б чудово. Дякую.
-
Що таке кризова форма і як з нею взаємодіяти?
-
У нас навпаки Чоловіку прийшло, а мені і дітям ні Вже місяць чекаємо, писали кризову, але поки що нічого
-
Всім привіт, таке питання, чи будо у когось, що прийшов запрос на вклейку дружині а чоловіку ні? Скільки ще чекали на запрошення і чи писали в кризову стосовно такої ситуації?
-
Ви маєте на увазі вклейку, що дійсно документи можуть повертати так довго?🫢
-
Алгоритм вірний 🥇
-
Гугл
-
Хто знає, яка зараз погода в Торонто? 🙃
-
Тобто цей сайт? У нас не вдалось зайти на сторінку. Не приходить смс на почту. І при спробі зайти, пише що неправильно введені дані. Що робити? ⁉️⁉️⁉️
-
Спробуйте те саме написати в пошуку Гугл. І буде Вам диво 😉
-
На сайті vfs Польща В листі посилання є
-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де реєструватись в чергу на зняття відбитків пальців? Знаходимось у Варшаві. Дякую
-
Пробуйте.
-
А якшо той паспорт продовжений до 2026 року і я скину його в кризові форму ? Може Ви знаєте чи так можна)
-
Добрый день. Я собираюсь лететь в Саскачеван, через Торонто(транзит около суток), лечу по визе CUAET, ковид сертификата у меня нет. Хотел спросить у знающих, могу ли я проследовать в Саскачеван и уже там проходить изоляцию 14 дней?
-
Доброго вечора, а скажіть будь ласка, чи взагалі можливо записатися на біометрію до Львова?
-
Дуже дякую!
22 Jan 2023, 19:22
17120/124903
about an hour ago