Українська Канада
-
Дякую
-
підкажіть будь ласка, ми чекаємо візу вже 3 місяці після того, як надіслали всі документи. Чи є терміни?
-
Добрий всім день! Знаю, що питання не по темі, але може хтось підкаже щось? Я подавала заяви на 2 візи, для себе и дитини 14 років ще в травні, в мене вже в паспорті віза є, а по дитині тиша до тепер, я писала на ел пошту( у візовому центрі мені давали), заповнювала якись запити на сайті посольства Канади, повна тиша, телефон куди подзвонити можна не знаходжу. Може хтось знає куди можна написати та спитати, чи все гаразд з заявою на візу? Дякую!
-
Вітаю👋 Підскажіть де краще купити білети до Канади? Можливо є якісь сайти зі знижками
-
А хто вклеював паспорт у Тбілісі, скільки стоїть потім курьерска доставка?
-
тільки обов‘язково на сайті візового перевірте ціни бо підвищили
-
Доброго дня! Маю таку проблему. Довго чекала на запрошення вклейки візи і побачила, що моє запрошення уже як місяць є. На даний момент дата просрочена, бо дійсна 30 днів. Що робити в такій ситуації, може хтось чув про дійсність візового запрошення.
-
Добрий день. Заповнюю анкету і мені вибиває помилку в розділі про батьків. Не можу вибрати країну, пише «Lovs are not available”. Хтось зтикався з таким?