Українська Канада
-
По різному ))) Але переважно довго
-
Так
-
Свіфти не працюють від фіз осіб з 24 лютого.
-
Все добре поповнюється на Бінанс з української картки. . На головній сторінці в додатку є Ввести UAH, вводите в гривні (так є комісія і вашого банку и Бінанс щось біля 2,1 %). Потім знаходите що можна придбати за uah, це і usdt i busd. А з цих кріпт можливо вже купити що вам потрібно і догкоїн і біткоїн або навіть євро.
-
На жаль , нічого не знайшла
-
A Ви можете мені написати що там турецькою пише, змінить мову сайту на турецьку, бо це файнл делівері може означати все що завгодно
-
Ви маєте на увазі якусь окрему анкету чи ту яка заповнювалась напочатку?
-
ВФС или ИРСС Пошта Ptt (final delivery) 16.09.2022
-
А де її взяти ?
-
В першу чергу для дитини має бути окрема анкета і вже по ній прийде погодження візи
-
Не треба нічого робити для дитини, віза автоматично прийде?
-
Дякую! А ще таке питання, дитині 1 рік. На неї прийде окремий лист на вклейку автоматично після сдачі біометрії дорослих?
-
На пошту прийшло повідомлення шо треба зайти до кабінету, там є непрочитане письмо
-
Так Скоро буде
-
День добрий! А мені цікавить таке питання ' а куди приходить лист? На е_ mail або на особисту скринькy icc?
-
Мова спілкування в групі українська та англійська!
-
А Вы от кого сообщения ждёте? От почты или ВФС или ИРСС?
-
А во сколько утром? Я чувствую что мой паспорт потеряли с моей удачей. Нет никаких сообщений уже со прошлой среды до вторника сегодня((((
-
Доброго дня! Прийшов такий лист після сдачи біометрії. Це означає підтвердження взяття біометрії та треба чекати на лист запрошення вклейки візи?
-
Чи хтось пробував отримувати гроші з України ч/з пейпал на канацький акаунт? Який відсоток бере з, скажімо, 100юсд? Або іншої суми, у кого був досвід.
22 Jan 2023, 19:22
17328/124422
17 minutes ago