Українська Канада
-
Спасибо большое, все разное говорят, запутались уже. Кто то говорил что вообще не нужно перевода, кто то что с апостилем , кто то что просто обычный перевод в бюро и все. Поэтому спрашиваю тут, кто реально столкнулся и делал . Спасибо
-
Апостиль в Канаде ничего не даст, ибо Канада не подписывала Гаагскую конвенцию 1961 года Для Канады нужна вообще другая легализация документов. Перевод у лицензированного переводчика - вполне норм
-
При подачі можна просто задекларувати, яка в Вас освіта, а вже потім коли вас відберуть треба буде довести цей рівень через WES
-
Доброго дня 🤗, може тут вже не один раз питали, не можу знайти. Підкажіть будь ласка для CUAET потрібно докі просто переведені , або з апостілом, або натаріально завірені ? Дяка.
-
Самостійно вже не можна. Або поштою або кур'єром. Я можу допомогти. Особисто везу документи з України у Варшаву у візовий центр Канади. І забираю особисто. Звертайтеся, 0965058397.
-
Для подачі заявки на PR через Express Entry треба робити евалюацію диплому через WES? За це будуть додаткові бали?
-
На правах є дата коли видані вперше
-
Та я думав в Украiнi це зробити,але дякую
-
Можу дати номер чоловіка який мені робив переклад,він в етобіко
-
А переклад кимось завiряти? Нотарiус, чув що не канаэ
-
Цей документ потрібно перевести і дати в driving test коли здаєте на g1 щоб одразу здавати на gfull після g1
-
Пртрібен витяг з українського мрео про стаж водіння
-
А як можна довести ,що стаж бiльше 2х рокiв? Старi права 2001року обмiняв 2 мiсяцi назад на новi i виходить,що там менш 2х рокiв?
-
Дякую ще раз всім за відповіді )
-
За цінами на житло, так, Едмонтон краще. Але мені подобається Калгарі: кращий клімат, не так холодно, багато роботи, гарні зп і житло не дуже дороге і його багато. В Едмонтоні ще й більша українська ком’юніті, теж плюс.
-
Там в залежності від ваших українських прав, але це буде class 5
-
З цінами на житло я би вибрав краще едмонтон))
-
після успішної здачі роуд теста я отримаю g1 чи g2 ?
-
Багато хто пише, що здають з першого разу. Я не здавала, бо права Нью Брансуік тут просто обміняли на Альбертівські
-
Хоча в Калгарі і з громадським транспортом все чудово. Відсутність машини не дуже напрягає. З Нью Брансуік не порівняти.
22 Jan 2023, 19:22
1737/123702
10 minutes ago