Українська Канада
-
Тобто скільки грошей на моїй українській картці не треба вказувати при в'їзді? І в майбутньому також? А якщо кошти будуть поступати на цю картку з України, які мої дії, тобто я десь про це вказую відразу чи потім?
-
Довести звісно можна. Але якщо кошти будуть лежати не в стейблкойнах, то вони будуть можуть накласти податок на потенційний прибуток. Просто будьте обережними.
-
Вибачаюсь, можна користуватися українською картою спокійно в Канаді. Якщо виводити кошти на канадський рахунок, то можуть попросити заплатити податок потім.
-
Підскажіть, будь ласка, про декларування коштів при в'їзді у Канаду більше 10к доларів це на людину, чи на сім'ю, і чи це сума разом готівки і картки?
-
Собі на українську карту можна переслати ?
-
Scotia bank
-
А з Канади в Україну ?
-
Вітаю, шановна громадо! 15 жовтня я з моєю мамою і маленьким сином приїхали приїхали до Вінніпегу по програмі CUAET. На даний час шукаємо будь яку роботу без знання англійської мови та житло. Роботи не боїмося. Буду дуже вдячна за будь яку пораду та допомогу, розгляну усі запропоновані вами пропозиції.
-
От і я про шо
-
Ну просто уявимо, що людині заплатили за певну роботу таким способом, що буде прибутком, проте, ніхто не забороняє сказати, що це просто власні кошти закинув) Тому і відповідно виникає питання, чи не буде часом питань з боку податкової Канади
-
Зато їй є діло до того звідки вони взялися на вашому канадському банківському рахунку.
-
Маєте рацію, забув про Р2Р. Але курс там завжди 40+ за 1 долар
-
так, точних дат не пам’ятаю але приблизно в березні ще купував, десь в квітні вже з‘явилась ця заборона, це про купівлю напряму на бінанс. через p2p купівля все ще можлива, оскільки технічно ви купуєте у людей за грн в Україні, роблячи переказ з карти на карту. Але слід пам‘ятати про ризики і обирати об‘яви від продавців з високим процентом успішних операцій
-
І то буде рахуватися як прибуток в кінці року, чи як зкинув власні кошти собі ж? Якщо перше - то це найбезглуздіша рекомендація
-
P2P чудово працює в бінанс
-
Який це може бути прибуток якщо ви свої гроші переказуєте з одного рахунку на інший
-
Якщо я не помиляюсь, то покупка квазі готівки (поповнення Бінансу) з гривневих карт українських банків забороненa НБУ
-
Я там дивилася вже, не знайшла такої опції. Є лише вирівнювання колес, але це інше. Наскільки я знаю, зазвичай таким займаються українці або росіяни
-
Дякую запитаю, а потім що куди звертатись?
-
А не буде потім проблем з податковою (це ж трактується як прибуток на картку), хіба ні?
22 Jan 2023, 19:22
17385/123821
about 5 hours ago