Українська Канада
-
Дякую)
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, як і куди можна відправити паспорт на в клейку візи з України?
-
Питаннями еміграції,отримання пр
-
Можливо хтось знає міграційного консультанта в Манітобі або агенцію яка займається такими питаннями,буду дуже вдячна💖
-
Знакомые получили пару дней назад рабочую визу на 3 года, вместо гостевой визы до конца срока действия паспорта(как выдавали ранее). Значит ли это, что в аэропорту уже не нужно получать ворк пермит? Кто знает точно
-
Вітаю, може хтось знає неповнолітня дитина 14 років може забрати сама свій паспорт з візового центру, подавали у Відні?
-
Ні,не впевнений честно кажучи) Десь на простірах інету побачив коммент дівчини,що казала що необхідно юр.документ ,якщо наприклад родичі планують забрати паспорт з візою. Правда чи брехня,не зрозуміло 🤔
-
Так все вірно. Ми з початку оплатили зворотню доставку, вложили в пакет квитанцію, але ніхто не відправив паспорти, потім я подзвонив на гарячу лінію, там пояснили що потрібно написати довіреність і Confirmed list ( здається так він називається) сторінка де поручаєшь отримати третій особі , відправив друг фото цих документів, і він по них отримав наші доки.
-
Якщо тижнями їсти сам борщ, то прожити, звісно, можна, але ж хто таке життя витримає??? На правду, нерухомість і продукти харчування в Канаді дорогі, всі рази, коли приїздили на короткий час (пару тижнів), на продукти йшло чимало грошей, особливо з урахуванням потреб дітей, яких одним борщем не прогодуєш😢
-
Доброго дня,або вечора) Ну я так розумію що на друзів Ви повинні були зробити доручення ( «довереность») перш ніж вони до візового центру повинні були прийти?
-
А ви просите особисті данні ? Якщо немає секрету , то пишіть тут і для всіх Закріплять повідомлення і всі будуть знати