Українська Канада
-
Можу дати номер чоловіка який мені робив переклад,він в етобіко
-
А переклад кимось завiряти? Нотарiус, чув що не канаэ
-
Цей документ потрібно перевести і дати в driving test коли здаєте на g1 щоб одразу здавати на gfull після g1
-
Пртрібен витяг з українського мрео про стаж водіння
-
А як можна довести ,що стаж бiльше 2х рокiв? Старi права 2001року обмiняв 2 мiсяцi назад на новi i виходить,що там менш 2х рокiв?
-
Дякую ще раз всім за відповіді )
-
За цінами на житло, так, Едмонтон краще. Але мені подобається Калгарі: кращий клімат, не так холодно, багато роботи, гарні зп і житло не дуже дороге і його багато. В Едмонтоні ще й більша українська ком’юніті, теж плюс.
-
Там в залежності від ваших українських прав, але це буде class 5
-
З цінами на житло я би вибрав краще едмонтон))
-
після успішної здачі роуд теста я отримаю g1 чи g2 ?
-
Багато хто пише, що здають з першого разу. Я не здавала, бо права Нью Брансуік тут просто обміняли на Альбертівські
-
Хоча в Калгарі і з громадським транспортом все чудово. Відсутність машини не дуже напрягає. З Нью Брансуік не порівняти.
-
Цей роуд тест важко здати ?
-
Навіщо чекати рік? Здавайте роуд тест і отримуйте права. А поки не здасте, їздіть на українських.
-
Вітаю всіх Є питання з приводу допомоги із житлом, яку можна отримати від волонтерської організацї в аеропорту. Я прилітаю у Ванкувер доволі пізно ввечері, чи можна буде їх знайти? Якщо вже була відповідь або є така інформація на якомусь сайті, буду радий отримати посилання
-
Роби як знаєш
-
Було би норм якби в Альберті хоча б водійські права можна було зразу обміняти як Манітобі без екзамену , а то рік чекати без машини таке собі ..)
-
Що саме в Альберті важко з документів?
-
З роботою краще
-
Я би вибрав Альберту, але там важко з документами :(
22 Jan 2023, 19:22
1745/125360
42 minutes ago