Українська Канада
-
Роби як знаєш
-
Було би норм якби в Альберті хоча б водійські права можна було зразу обміняти як Манітобі без екзамену , а то рік чекати без машини таке собі ..)
-
Що саме в Альберті важко з документів?
-
З роботою краще
-
Я би вибрав Альберту, але там важко з документами :(
-
Краще в альберту
-
Дякую)
-
Манітоба
-
Texas
-
Добрий вечір! Підкажіть яка провінція краще для іміграції , Манітоба , Саскачеван чи Нью Брансвік?
-
Я вибачаюсь але це не токсичні коменти) Треба ж бажання мати щоб прочитати що написано в листах, можна скористатися перекладачем, навіть якщо щось і неточно переведено але ж основне можна зрозуміти . Я зробила все сама , хоча теж маю проблеми з англійською але розбираюсь якось. А далі як людина планує жити в Канаді? Треба ж вчити мову, вчитися розуміти її на слух, спілкуватися з людьми , також оформлювати купу документів. І починати треба вже зараз, бо потім буде дуже важко. Я сама зараз в такій ситуації , вчу англійську щодня і вважаю що елементарне треба робити самому. Тому не бачу нічого токсичного, якщо маєте мету то прикладайте зусилля. Легких шляхів немає і покладатися треба в першу чергу на себе. Вибачте якщо комусь мій допис здасться неприємним.
-
Але то не свіже та не смачне, коштувал вже, то ніхай ті москалі самі то жеруть
-
Допоможіть, бо наразі хряк таній, треба швидко купити
-
Як це зробити, бо я з України, треба купити свиню, а зараз Канада дає кошти
-
Слава Україні, хлопці та дівчата, хочу отримати кошти
-
Ви можете у будь якому випадку спробувати пояснити ситуацію офіцеру, може вам пощастить
-
У Львові не працює
-
Добрий вечір. Хто знає чи працює візовий центр під час тривог?
-
був вже такий випадок в чаті. йому скоріше за все дадуть ВП до квітня 23 року. В такому випадку вам потрібно буде заново подати заявку на ВП і тоді на 3 роки вже вклеять
-
Добрий день. Можливо хтось знає і підкаже як діяти у нашій ситуації. Летимо 14.02.2023 У сина строк дії паспорту до квітня 2023 і віза вклеєна також до квітня, але ми зробили другий, новий. паспорт. Як діяти в аеропорту, щоб отримати ворк перміт на 3 роки, можливо надати офіцеру цих два паспорта? п.с.(дуже хвилюємося)
22 Jan 2023, 19:22
1760/125360
42 minutes ago