Українська Канада
-
А мені сказали в TAP,що вони фінансово допомагають лише коли людина отримує зарплатню нижче 1500 доларів в місяць. І не важливо,що я тут лише з двома дітьми і є єдиним годувальником. Маю на пару сотню більше. Тобто,не для всіх ця програма діє. А половину зарплатні віддаю за оренду та комунальні послуги.
-
Різні програми імміграції - різні вимоги для ПР Думаю є і такі де можна з некваліфікованою податись
-
є инф, що потрібна лише "кваліфікована" робота
-
Є хтось хто висилав паспорт в Стокгольм Скільки часу вклеюють? І чи взагалі там вклеюють?
-
Теж так само
-
Фул тайм робота так, можна отримати ПР
-
важливіше питання - чи можна з такою роботою отримати pr
-
Щиро дякую за інформацію.
-
Так
-
Потім наново реєструвались на сайті де запис на біометрію ?
-
В мене так було з гугл поштою. Зареєструвала пошту на яху, тепер швидко листи приходять
-
Доброго вечора) Планую переїзд і зараз у пошуку роботи у Канаді. Чи знає хтось або має варіант правильного резюме і може допомогти з цим? Буду дуже вдячною)
-
Є сайт icanhelp.host/
-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Підкажіть, хто має якусь інформацію. Де та як знайти сім’ю, яка могла б надати безкоштовне житло в Онтаріо на хоча б один місяць? Хотілось би по приїзду звикнути до обстановки та без зайвого стресу вирішити всі основні питання, які виникнуть. Знаю що є така можливість, але не знаю де шукати інформацію. Дякую.
-
Неможу записатись на біометрію у Львів. Має прийти код на пошту. Приходить аж через 15хв, ввожу і він вже не дійсний. В когось ще є така проблема ?
-
дякую!
-
Берусь звісно. Скачай додаток Indeed. Там є багато вакансій для студентів.
-
добрий вечір! можливо може хтось підказати щодо роботи в Канаді? чи беруть студентів зі знанням англ?
-
Доброго дня, підкажіть, хтось здавав паспорт на вклеювання візи Канади у Грузії? Де це можна зробити у Тбілісі? Платно чи ні?
-
Доброго дня, можете у приватні надати контакти тієї фірми? Заздалегідь дякую.
22 Jan 2023, 19:22
17667/123911
about 2 hours ago