Українська Канада
-
Добрий вечір/день підкажіть будь ласка, як більшість українців диплом однієї професіії, а робита взагалі інше. Я кравчиня, швачка, але диплом біомедичні пристрої. Чи знайду роботу в Канаді як швачка? Дякую
-
Доброго дня підскажіть будь ласка видали в аеропорту ворк пермит і зараз оформляю виплати і мені видає помилку у когось таке було і що з цим робили?
-
руфінг підходить для фул тайм, чи вони в зимку не роблять?
-
Через будь яке тур.агенство, їх зараз багато
-
Підкажіть будь ласка через кого можна відправити пастпорт на вклейку візи з України?
-
Привіт.Для отримання PR потрібна безпрервна робота по 40 годин. Чи щось буде якщо тиждень пропускаєш.
-
У нас навпаки. Отримала дитина , через 28 днів після анкети. Троє дорослих , чекаємо майже два місяці
-
Дякую
-
чекайте повідомлення від візового коли можна забрати паспорт
-
Підскажіть будь-ласка, прийшло таке повідомлення. Це значить можна забирати паспорт, бо відправляли на вклейку?
-
скажіть, будь ласка, коли на дитину прийшов? Разом з вашим чи пізніше? У нас дитині, наразі, 12 років, окрема анкета. Нам з чоловіком сьогодні прийшов запит, а на дитину ні - думаємо чекати на неї запит чи так відправляти.
-
Для таких випадків найкраще gmail або yahoo.com
-
Я декілька разів переєстровувалась, бо теж не приходили підтвердження. Але це до запису, тому необхідності заходити саме в той же акаунт не було
-
з іншої пошти не вийде т.я аккаунт привязаний саме до пошти
-
пошта @i.ua
-
Спробуйте пізніше, з іншого браузеру чи іншої пошти
-
Така ж сама ситуація. Просто замкнутий круг
-
А яка у вас пошта? Чув що така проблема в тих кого не gmail. Нажаль вирішення проблеми я не знаю. Можете попробувати пізніше
-
код надходить через пів години, а коли його вводиш то вибиває помилку. пише що час дії кода вийшов...
-
На емейл надіслали код. Введіть і зайде
22 Jan 2023, 19:22
17812/124714
24 minutes ago