Українська Канада
-
Хтось може підказати де можно відстежити паспорт по трекінгу, номер трекінгу є а де його дивитися не зрозуміло
-
Ми відправляли з Нідерландів , сказали Максимум 12 тижнів, чекаємо.
-
www.instagram.com/p/CicMFTvMcjK/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Якщо ви відправляєте в Польщу, в них є зворотня доставка в межах країни, реквізити були тут в групі, сплачуєте зворотню доставку, вкладаєте квитанції в лист, зазначаєте адресу, кому треба переслати і вказуєте прізвище людини в консептформ)
-
Добрий вечір, допоможіть будь ласка, моя дівчина зараз якраз вклеює візу в паспорт і в інструкції написано, що потрібно сплатити візовий збір на передачу документів. Але коли я вклеював, то я заплатив тільки за кур'єра, я не знав тоді ні про який візовий збір. Хто подавав паспорт до відня, як ви робили?
-
Заповнюєте декларацію перед проходженням митного контролю. Відповідаєте на питання. Одне з питання - чи ввозите ви готівку більше 10000cad. Якщо так, вказуєте суму. Нам такі декларація роздали в літаку. Хтось отримує їх в аеропорту. Подруга прилітала в Торонто, заповнювала електрону версію на спеціальному табло. Все це буде відбуватися в аеропорту, вам все пояснять.
-