Українська Канада
-
Потрібно записуватись на вклейку ?
-
@banofbot
-
Від України
-
Найближчий від якого міста?
-
Друзі , усім вітання . Скажіть будь ласка який найближчий візовий центр на вклейку візи Ви знаєте ? Скажіть ще будь ласка чи хтось сам без кур’єра подавав документи ?
-
Доброго дня, таке питання… при відправці паспорта кур’єром, потрібно відправляти тільки паспорт і підтвердження на вклейку візи? І хтось говорив, що кур’єра одразу в дві сторони потрібно проплатити, це так?
-
21 червня здала біометрію, 8 серпня прийшов лист на запит паспорта- 1,5 місяця
-
А на свою візу ви довго чекали?
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка як зареєструватися на подачу біометрії у Львів. Багато спроб було в різний час, пишуть що немає доступних місць для одного заявника.
-
Це ви про досвід роботи в анкеті ? Чи яка заява ?
-
З Тернополя - Турагенція Моревіз. 30 серпня відвезли паспорт, 8 вересня забрали, маю на руках вже
-
Я теж чекаю на дітей вже місяць і тиждень., а Мені вже візу вклеяли…
-
так, мама або брат:)
-
Зараз є дуже багато фірм, які роблять вклейку через кур'єра і потім повертають паспорти. Ще можна відправити поштою, у формі, яку ви додаєте разом з паспортом вказати прізвище, ім'я і написати довіреність на особу, яка зможе забрати ваш паспорт (наприклад хтось із родичів або знайомих)
-
Я маю на увазі у вас там є хтось, хто зможе забрати?
-
забирати, Вам назад в україну не доставить візовий центр:(
-
А яку ви зворотню адресу вказували? Чи як забирати паспорти збираєтесь ?
-
Ставки на годину відрізняються від провінції до провінції. Загугліть 2022 Minimum Wage in Canada і знайдете мінімальні ставки по провінціям. Платити менше цієї ставки вам не можуть (це буде порушенням з боку роботодавця). Але враховуйте, що там де вища ставка за годину - зазвичай і дорожча оренда.
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка,на яку працю можна розраховувати при перших кроках,при переїзді до Канади?!Зорієнтуйте по ставках за годину?І як вам вдається поєднанувати працю та навчання?Заздалегідь дякую за відповідь
-
Так Відправляйте паспорт
22 Jan 2023, 19:22
17922/123702
16 minutes ago