Українська Канада
-
Добрий день підкажіть можливо в когось була така ситуація. При заповненні анкети вказав не правильний імейл, анкету вже затвердили, написав кризову форму з проханням змінити електронну адресу, відповідь була така, що в затверджених анкетах дані не міняються. Можливо у візовому центрі мені допоможуть?
-
А як що до квоти в 1000 номінантів для NL? Так же можна і роками в черзі чекати якщо на номінацію від NL подасться тисяч 5 - 10 людей?! Питання в тому, що це є ризик іти через NL.
-
В анкару? Є адреса куди?
-
Ось цього не знаю. Ми відправляли поштою.
-
Але приймуть одразу?
-
За один день вони не вклеюють. Зараз великі затримки. Люди чекають звідти паспорти більше 7 тижнів
-
доброе утро, в Манитобе они дадут нам отель на 2 недели .. живя в отеле, можем ли мы открыть банковский счет? дадут адресную прописку?
-
На таксі? А з автобусної станції не пробували?
-
Питання ДУЖЕ ВАЖЛИВЕ. МАЮ ОДИН ДЕНЬ, ПРИЙШОВ ЗАПРОС НА ПАСПОРТ. ЗАРАЗ З АНТАЛІЇ НА ТАКСІ ПОЇДУ ДО АНКАРИ. ЧИ ВКЛЕЮТЬ ВОНИ ОДРАЗУ ЧИ НЕ ЇХАТИ? (ПОТІМ НЕ ЗМОЖУ) Будь ласка допоможіть
-
Будь ласка порадьте, ми з дружиною біометричні дані здали ще 30 березня, після чого прийшла таблиця з питаннями про військову службу, яку я проходив 42 роки тому, мені 62, я відправив заповнивши цю форму, це було 7 квітня, і з тих пір тиша, дружині також немає ніяких листів, вже пройшло п'ять з половиною місяців, як ви вважаєте, може нам потрібно зробити новий запит на візи?
-
Підкажіть будь ласка, в яких провінціях міняють одразу на фул? Дякую ☀️
-
А що можете сказати по Квебеку?
-
Доброго дня :) Чоловіка запрошують на роботу у компанію, зареєстровану в БК, але може працювати віддаленно з будь-якої провінції. Чи це має сенс? Чи все одно PR по вимогах БК треба отримувати? Наскільки "страшні" ці умови? Дякую за важливу і доступну для розуміння інформацію.