Українська Канада
-
Вітаю,а якщо є родичі в Канаді Через скільки часу можна отримати статус ПР ?
-
А хтось чув про це типу "досвід для ПР по КУАЕТ не підходить"?
-
Це є в умовах тарифів, пре-пей так точно. Читайте уважно і підключайте
-
Користуюсь чатром. Нічого такого немає
-
В Калгарі підтримували іміграцію рядових співробітників готелів, щоправда білінгвів.
-
Дякую.
-
Дякую
-
Тоді є сенс звернутися за консультацією до іміграційних адвокатів та отримати кваліфіковану допомогу
-
Я не хочу підганяти свій і ваш спосіб мислення під зовсім інших людей за менталітетом. Я хотів би послухати відповідь від людей, які живуть у Канаді або хоча б мають достовірну інформацію. Також незрозуміло, яку роль роботодавець прийматиме при оформленні співробітника на програму.
-
Уявіть себе на місці супермаркету. В чому така цінність того клінера щоб заради нього такі труднощі?
-
Завжди бачу лише "В онтаріо отримати пр майже нереально". Але питання не розкривається, в чому саме ця складність полягає
-
Це ваші думки або є якісь підстави?
-
Вітаю. Потрібна порада. На даний час зупинились в Торонто. Я автомаляр зварник. Думаю "вїхати в життя" так місяців 5-6 і переїхати в Манітобу. І там вже подавати на PR. Чи можливо по цих професіях тут залишитись? Можливо хтось мав досвід. Буду вдячний за поради
-
Не дуже реально
-
Цікаво, чи можна буде отримати пр в НБ, якщо працювати по NOC d, ті ж самі супермаркети, клінінг... На даний момент вони тут не надають такої можливості...
-
Дякую, а наскільки це реально с точки зору роботодавця? Тобто щоб в звичайному супермаркеті при наймі, погодились супроводжувати тебе по цій програмі.
-
спасибі за відповідь. ми нещодавно приїхали та ще не вивчали програми.
-
А чи можливо отримати номінацію провінції та потім федеральну, якщо працювати на некваліфікованих роботах? Наприклад у супермаркеті, або на будівлі
-
Дякую)
-
Вибачаюсь. Так вы пiдкажете по моэму питанню?😊
22 Jan 2023, 19:22
18224/123896
3 minutes ago