Українська Канада
-
Не грає ролі, є люди які по 3 роки в Європі жили та отримали візу
-
Вам в будь якому разі потрібен мінімум годин досвіду, але на фермі ми працювали по 70+ годин, тому могли податись вже через 9 місяців, та в нас на той час не було готових всіх документів. А Agri Food ми вибрали на власний розсуд (бо вона була пілотна, на три роки, тобто можна було припустити, що вона буде швидше розглядатись). Англійську доведеться здати на мінімальні бали - але це можливо, якщо готуватись до тесту)
-
Вітаю, підкажіть будь ласка де можна дізнатися, щодо переїзду в Канаду зараз, якщо вже є тимчасив захист у Німеччині?
-
Напишіть в приват я спробую відео знайти
-
Зрозуміла дякую)
-
Наскільки я знаю цей лист не має значення, не всім він приходить, а ворк перміт дають всім в аеропорту
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка на рахунок біометрії в мадриді? Коли добавляють дати на наступний місяць? Зараз доступний тільки вересень, жовтень весь пустий, ніяким кольором ніякі дати не світяться
-
Та ні я не про фойл лес, ворк перміт прийшов пізніше через пару днів, це як підстава для його видачі в аеропорту, чи це сам ворк перміт?
-
Для відкриття банківського рахунка потрібна тільки віза і паспорт? Sin не потрібен?
-
Ні, це просто одноразова віза на пів року для в'їзду
-
Тобіш працюючи на фермі можливо отримати pr швидше ?у мене з англійської не дуже тому багато не розумію
-
Перевірте NOCи, там різні професії. Я проходила по general farm worker
-
Ким потрібно працювати ?
-
Agri Food pilot program Вона досить нова - була запропонована на три роки (здається, її продовжили), я була в її першому «потоці». Звісно, поки чекала її відкриття, довелось витратити ще зайві місяці, але я була переконана, що по ній вдасться отримати документи швидше - так і вийшло)
-
А якщо приходить онлайн це рахується як отриманий ворк перміт?
-
А як у Канаді з цим?я вивчав читав книжки біля 3 років,гадав прикупити акцій у травні але не встиг почалася війна
-
Ну це я знаю що при в'їзді дают ворк перміт на три роки, а от якщо віза буде до 25 року то і перміт мабуть до 25 року дадуть
-
До це за программа ?це найшвидша ?найпростіша?
-
В украіні ви можете вкладати в інтерактів брокерс. Але своі приколи є. В канаді це легше
-
Є оф повідомлення, що програма закривається в березні 2023? Тобто ті хто отримали візу але не ворк перміт не мають сенсу туди їхати?
22 Jan 2023, 19:22
18449/123932
41 minutes ago