Українська Канада
-
Доброго дня хто може дати посилання на оформлення щомісячної фінансової допомоги у Манітобі?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо паспорт нема можливості забрати з візового Варшави, подавалось особисто, чи можна ще якось дозамовити зворотню кур‘єрську доставку паспорта?🙏
-
І скільки взагалі оформлювати і чекати ці 3000 $?
-
А у Торонто, не знаєте? Добрий вечір)
-
Мені здається, що це залежить від країни де паспорт подавали. Якщо в Румунії то, я доприкладу пишу в гугл vfs global tracking romania, і перш посилання мені підходить
-
Привіт) порадьте, будь ласка, де можна придбати зимовий одяг в Торонто або біля)
-
Доброго дня, може хтось має посилання для трекінгу паспортів, незнаю де ввести той трекінг номер щоб глянути де вони
-
Хіба що від червоного хреста
-
Підкажіть будь ласка як дитину 1 рік добавити в анкету якщо в неї тільки свідоцтво є
-
Доброго дня, по прибутті в Канаду надається якесь тимчасове житло на перший час?
-
Добрий день , чи хтось по прибутті в Канаду, Вінніпег жив в безкоштовному готелі , якщо так ,як туди поселитися , та чи можливо це зараз?
-
Дякую)
-
Або брати ці дати, або постійно моніторити сайт, щоб не прогавити шанс
-
Добрий день Підкажіть будь ласка, після реєстрації на сайті для отримання біометрії мені висвічує запис тільки на наступних 5 днів . Як я можу записатись на здачу в жовтні? Буду вдячна за відповідь😊
-
Люди, як завантажити вже готове резюме на сайт jobbank? Там можна створити нове, але в мене є готове, як його добавити?
-
Фейк?
-
Підкажіть будь ласка, якщо у мене є дійсна канадська туристична віза термін якої закінчується через місяць і є дійсна біометрика, але паспорт загубив і я б хотів відкрити візу CUAET в новий дійсний біометричний паспорт, як мені правильно вибрати анкету яку заповнювати? Дякую!
-
Ну за це якраз і питаю, якщо допустим не здаш біо протягом півроку чи заявка залишеться активною
-
У Львові можна здати біо, тільки проблема з записом
-
Привіт всім, якщо зробив заявку а людина не можу в укр здати біо, вона анулюється?
22 Jan 2023, 19:22
18731/124007
9 minutes ago