Українська Канада
-
Підскажіть як змінити PIN карти в CIBC банку
-
В банку треба оплатити і вложити чеки до кожного паспорту окремо.
-
Всім привіт! Хтось робив медогляд в Празі? Будь ласка, напишіть мені, не можу розібратися 🥺 дякую , гарного дня всім!
-
Доброго дня. Чи потрібно робити переклад свідотства про шлюб, якщо мій чоловік зі мною не поїде до Канади (примітка. він громадянин іншої країни)
-
Добрий день!) Підкажіть, бідь ласка, як оформити доставку паспорта на вклейку та зворотню доставку після вклейки🙏
-
Але його результат дійсний лише 24 години. Тому я так розумію,що краще робити вранці,або в цей самий день перед вильотом,щоб коли прилетиш він був ще дійсний.
-
Так,причому набагато дешевше)
-
А антиген підходить для невакцинованих? Бо в аеропорту сказали,що таке як так.. Але в групах пишуть по різному
-
-
Якщо виліт ,наприклад 9 вересня,то хіба антиген треба робити 8?
-
Добрий день,так PCR якщо зробити за 72 години до прибуття,то він вже не дійсний буде.. Так само і антиген за 24 якщо..
-
Людина надала корисну інформацію, А ви б краще уважніше прочитали що там написано, а не звинувачувати людей в розповсюдженні "хєрні", самі ж посилання дали: Book by: Discount code: September 6, 2022 (11:59 p.m. MT) Fare sale: September 9, 2022 (11:59 p.m. MT)