Українська Канада
-
Увага Шахрай! 🆘 Звати Владислав, допомагає новоприбулим у Вінніпег а потім вимагає у них гроші. Будьте обережні!!!
-
Ви не правильно зрозуміли інформацію. Ніде в Канаді просто так не визнають українські дипломи лікарів. Треба проходити атестацію. Ньюфаундленд і Лабрадор має програму допомоги українцям з медичним дипломом. Нижче пост про це. "Провінція Ньюфаундленд та Лабрадор покриє витрати на ліцензування для українських лікарів. Мова йде не про зниження вимог до отримання ліцензії лікаря, бо вони залишилися ті самі - проходження сертифікації у федерального та провінційного регуляторів та складання іспиту на знання мови. Мова про те, що провінція готова покрити частину коштів та допомоги українським лікарям з процесом вивчення мови та ліцензування. В той час як українські лікарі будуть готуватись до процесу ліцензування, їм запропонують роботу в охороні здоров'я, однак ця робота не буде пов'язана з лікарською діяльністю." Потрібно розуміти, що підготуватись до ліцензування зможуть тільки одиниці з українських лікарів. Це пов'язано як з вищими стандартами, так і знанням мови beta.ctvnews.ca/local/atlantic/2022/7/25/1_6001514.amp.html
-
Ахахха, почитайте хто такі gangsters
-
Так, нам сьогодні вранці на телефон прийшло повідомлення від RCMP.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може у когось була така ситуація: Заповнили анкету по внутрішньому паспорту, здали біометрію, апрувнили візу, прислали дозвіл на одноразовий в'їзд. Але поки тривав цей процес - зробили загран паспорт. Щоб вклеїти візу в загран, треба просто відправити загран з дозволом і супровідним листом? Якісь зміни в особистий кабінет треба вносити ? Дякую
-
Це skam
-
100%. Їхала через Польщу 2 тижні назад. Їм нема часу то перевіряти
-
Кількість слів "якщо" зашкалює!!! Ця коза розповідає що КОЛИСЬ може бути вони зроблять та виправлять! На зараз змін ніяких НЕМАЄ, контрольна дата 1 жовтня. Прикордоннику буде пофіг на пости Маляр, в нього буде наказ та він не буде перевіряти спеціальності, це не входить до повноважень прикордонника. Якщо нічого не змінять, то з 1 жовтня виїзд жінок буде по довідкам з військомату чи відноситься спеціальність до переліку чи ні.
-
Підкажіть де подивитися дешевий одяг. Чи варто їхати в секонд хенд? Усілякі H&M я вже передивилася. Потрібен дитячий одяг
-
Такі точно є. Дізнавайтесь. Читала на фб люди ділились контактами. Просто мені не актуально