Українська Канада
-
Тому і поїхала. Бо потім навіть при загостренні конфлікта дітей не зможу вивезти
-
Але по Канаді,переїзд у іншу провінцію = переїзду у іншу країну (майже) . Новий рент треба шукати,всі меблі,роботу, машину, знайомих і т.д.
-
Свіжі новини, так що не затягуйте з переїздом
-
Дякую за відповіді
-
Дякую🌼
-
Можна знаходитись весь термін візи, але щоб встигнути зробити PR, треба встигнути почати його робити у іншій провінції
-
Якщо ви не працюєте і не вчитесь у провінції,то зв'язку не буде і все добре
-
Нема
-
Перепрошую, можливо ви знаєте, скільки часу максимум можна провести в провінції? Просто я вже маю білети до Альберти, а тут таке( Думала трішки освоїтися в Альберті щоб було легше переїхати в іншу провінцію
-
Доброго вечора ,якщо строк другої вакцини ковід закінчився ,треба робити 3 ? Бо я десь читала ,що в Канаді нема строку вакцини
-
Я приїхав у Альберту 4 місяці назад до друзів,тоді ще не занурювався у міграційні програми. Підкажіть будь ласка,якщо змінити провінцію, -100 балів для провіншіал номені це критично?
-
Дякую за відповідь)
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, скільки часу займає зняття обмежень з ворк перміту?
-
Підкажіть будь ласка Можливо хтось знає Чим вигідно і надійно відправити речі З Угорщини до Канади
-
Люди завжди люди)))0
-
Which city is the Best from these 3 - St. Albert VS Medicine Hat VS Grande Prairie? Pros and cons.
-
Доброго дня! не можу знайти в чаті consent form , будь-ласка відправти ще раз 🙏🏻
-
Це не лише українська національна риса, у чатах людей, що їдуть до Ізраїлю теж саме))) був свідком, коли їхав кілька років тому до Ізраїлю
-
Але чому? Відкритий перміт ж звільняє від LMIA Можливо я можу якось знайти інформацію щодо цього щоб не тривожити вас питаннями?😅
-
Теж не знайшла на сайті. Можна зараз кур‘єром відправити.
22 Jan 2023, 19:22
19375/123723
14 minutes ago