Українська Канада
-
Вічна пам'ять 😢
-
Це по всій Канаді так або тільки в Альберті?
-
А тату можна? Бо я перекладач за фахом із досвідом роботи в Україні 10 років
-
Зрозумів. Дякую Вам
-
Просто заповнюйте, та ставте відмітки де треба, при в'їзді якщо автоматично не дадуть ворк перміт підлітку (можливо щось змінилося), скажіть офіцеру, що вам потрібен також ворк перміт
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка у який спосіб правильніше запросити Letter of introduction - WP якщо воно не надійшло на пошту ? Заздалегідь дякую
-
Зрозумів. Просто хочу заповнювати на дитину. І думаю, як правильно це зробити. Може є якась порада від Вас?
-
Через батьків
-
аплікацію самостійно заповнювали, чи через кабінет батьків?
-
Навіть з 14 років. Сину дали одночасно стаді та ворк перміт, хоча ми не просили
-
ще питання чи з 16 років можна просити ворк перміт? і якщо дитині 16 років чи вона може самостійно заповнювати анкету чи вписувати що хтось з батьків заповнив?
-
Надо включать детей тоже
-
скорее всего надо ждать до понедельника
-
Друзі хто оформлював сім намбер за ці дні? Вчора сказали в офісі що потрібно їхати в аеропорт і там доофорлювати…і дали пропуск. Можливо хтось знає, в аеропорту оформляють ці діла в субботу, чи потрібно чекати понеділка?
-
Потрібно, одна людина- одна аплікація
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно включати дітей до групи, заповнюючи форми онлайн на порталі IRCC? чи достатньо , що вони вказанi у батькiв?
-
Доброго дня. Будь ласка, чи можно здати біометрію в Німеччині чи Австрії? У когось є досвід? Дякую
-
Дякую
-
bpcenter.com.ua/pereklad/oficiynyi-pereklad-dokumentiv/ Я користувалася їх послугами перекладу свідоцтва про народження. Ціна - 200 грн. Але вже в Канаді перекладала свідоцтво про шлюб (для візи) самостійно, без будь-яких печаток. Все підійшло.
-
В Альберті, після отримання картки медичного страхування, ви зможете отримати бенефіти, які покривають окуліста і дантиста. Але такі складні процедури вони не покриють, тільки прості : огляд, пломби, чистка.
22 Jan 2023, 19:22
193/124586
36 minutes ago