Українська Канада
-
Дякую Вам за підказку)
-
І ще: хочу всі документи віддати племіннику (він живе у Варшаві), щоб він відніс їх і забрав вже паспорти з вклеєною візою. Мені треба писати якесь доручення? Якщо так, то скиньте, будь ласка, приклад, як це зробити. Дякую
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, прийшов лист Original passport request. Які документи потрібно для вклейки візи у паспорт?
-
Що робитимеш, якщо вб'ють твоїх близьких? Твою дитину? Погодував троля
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо у дитини, 14 років нема загранпаспорта, його впустять до Канади у супроводі одного з батьків?
-
Який такий соціальний та кримінальний рівень та гарненькі міста. Що за маячня. Де бабло, на яке він може дозволити собі більше? Ви не розумієте, що у вас немає і ніколи не буде аргументів проти цієї логіки? Піднімуть податки в Україні – не біда взагалі, є Мозамбік, де можна буде дозволити собі більше.
-
Процедура така сама, як для англійської. Ви звертаєтеся в YMCA, робите апойнтмент (навіть якщо 0 знання французької), проходите тест з мови, трохи схожий на IELTS, і врешті отримуєте документ, що дозволяє безкоштовно проходити курс. Вони також допоможуть вам записатися на уроки та розкажуть всі можливі варіанти. Власне, єдина проблема - все дуже довго.
-
Ні. В 🇨🇦аеропорту потім зробить
-
Це вірне рішення
-
Я поки у такому місці де з роботи тіки робота на рашистів, тому розумію про економічний тиск і так, психологічно вже просто іноді застрелитися хочеться, тому й планую зараз будь-якими шляхами закордон. Думаю буде гарне попереду, але цього треба ще дочекатися
-
Жити весь час у напруженні без можливості будувати якесь майбутнє дуже важко психологічно. Гривня сиплеться, роботи сипляться… не відомо що буде і як жити далі. Не бачу нічого хорошого попереду