Українська Канада
-
Доброго дня. Чоловік сьогодні здав біометрію і виявилося, що анкета заповнена з помилкою. У анкеті ім’я Igor , а в паспорті Ihor. Підкажіть, що можна зробити тепер?
-
Підкажіть будь ласка, медогляд проходжу в Лісабоні, тож обмежень не буду мати в work permit, працювала викладачем в коледжі в Україні, чи зможу в Новій Шотландії (Antigonish) працювати помічником вчителя? Де можна поглянути вимоги провінції?
-
Спочатку прийде підтвердження від самого візового центру, що вони відправили ваші дані, трохи почекати (до години), в особистому кабінеті з'явиться інформація, що біометрика прийнята. Далі вже очікувати на нову інформацію. Якщо правильно пам'ятаю, повинно прийти підтвердження і запрошення вже на вклейку. Фактично ви можете відправлятись куди завгодно одразу після здачі біометрики і продовжити процес вже там.
-
Так
-
Вітаю Може хтось вилітав до Канади з Франції компанією Ryanair, підкажіть будь ласка При онлайн-реєстрації компанія присилає PDF-версію оригінального посадкового талона, радять роздрукувати його щоб не було проблем Чи є можливісь роздрукувати талон в аеропорту у Франції?
-
Тому що є правила в групі, ніхто нікому нічого не забороняє. Група приватна і творець групи визначив дві мови спілкування - українську і англійську і попереджає при приєднанні до групи, і людина, приєднуючись, погоджується. Не подобається група - безліч інших, і російськомовних і англомовних. Вчіться виконувати правила, тому що в Канаді тільки так.
-
/ban@AwesomeBanBot
-
? Ви що мелете? Нікому не відмовляють. Хіба що коли документи підробні або судимість за тяжкою статею, людина в міжнародному розшуку... Але це виключення. Візовий офіцер, по прильоту, видає ворк перміт, це його функція у випадку українців з куаетами, не більш цього.
-
А в визовом центре его не попросят? И я сейчас прочла что в Польшу нужно ехать с заграном , а оттуда лететь в Канаду
-
Що означає окремо? Є варіант?
-
Доброго ранку, якщо в мене немає загран паспорту зараз, чи потрібно його робити або я можу із звичайним поїхати з України до Канади ?