Українська Канада
-
А в визовом центре его не попросят? И я сейчас прочла что в Польшу нужно ехать с заграном , а оттуда лететь в Канаду
-
Що означає окремо? Є варіант?
-
Доброго ранку, якщо в мене немає загран паспорту зараз, чи потрібно його робити або я можу із звичайним поїхати з України до Канади ?
-
А как пр программы влияют на работу?
-
Не знаю,я в Україні важко працював,але грошей постійно не вистачало. В Канаді влаштувався та таку ж саму роботу і заробляю помічником ~65-70 на рік. + Жінка працює. Грошей вистачає ,тільки часу мало,але це Канада,тут такий ритм життя. Єдине питання на сьогоднішній день,що ми приїхали до друзів у Альберту,вони нам дуже допомогли з адаптацією і не розібралися з ПР програмами раніше. Якщо нічого не зміниться,треба буде шукати , можливо,гіршу роботу,але з LMIA. Бажаю всім успіхів на шляху до мрії.
-
Можна, для українців, які не мають можливості подати документи в іміджевий центр, відкрили спеціальну програму. www.wes.org/ca/about-the-wes-gateway-program/ На цьому сайті знизу можете побачити партнерів цієї програми до центру евалююації. Сконтактуйте з ними і через них можна подати копії документів.
-
Охочих дуже багато, уже заявок на CUAET більше сотень тисяч, а квитків лише 300. Розходяться в перші секунди. Особисто пробував вже тричі реєструватися,так і не отримав( з порад тих хто отримав знаю ,що можна заходити за 15хв до відкриття, може бути відкрита форма уже і обов'язково мати паспортні дані та інформацію щодо візи. Щасти з отриманням)
-
Добрий вечір, в мене теж пише помилку у коді з дозволу на роботу, хоча він вірний, і з отримання дозволу пройшло кілька днів. Я дзвонила за телефоном, який там був вказаний, сказали, що прийняли запит, та що треба спробувати через тиждень, якщо ні - знову дзвонити 🙂 (613) 321-4243
-
Доброї ночі. Є запитання щодо CUAET, якщо в мене дитина не має закордонного паспорту, я можу вписати її у свій закордонний паспорт? Куди мені потрібно звертатись?(проживаю зараз у Німеччині). І тільки після того, як дитина буде вписана, я можу заповнювати анкети на CUAET? Дякую.
-
Вибачаюсь, я точно не спеціаліст по пошуку робіт, і не HR але робота є всюди де є люди, де більше вакансій збільшує шанси на її надходження. Хтось працювати може віддалено. Нема місць як на мене в яких ви "приречені на бідність" бо це залежить від людини а не місця в Канаді куди приїхали.
-
В цих містечках (особливо Fort St.John) багато робіт, пов’язаних з нафтовою промисловістю і вантажними перевезеннями. Зарплати відповідно високі. Більшість людей, які вибирають місце проживання за гарними пейзажами, а не кількістю вакансій, приречені на бідність