Українська Канада
-
Прийшло схвалення ще в травні,хотіла вклеїти візу в паспорт, і не знайшла листа
-
Привіт всім!🇺🇦 Скажіть будь ласочка, якщо в акаунті пише що віза схвалена але foil-less не прийшла на пошту,тільки перміт. Куди я можу написати щоб прийшов цей лист?) буду вдячна за відповідь,якщо хтось знає)
-
Буду сьогодні дзвонити. Ні не пробували ще раз, а вартує?
-
Маєте на увазі, що вам треба буде забирати багаж і заново реєструватися на рейс?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, здавала біометрію 17.06 в Мадриді, досі не отримала ніякого листа про візу, але в кабінеті біометрію зарахували)) Що робити в такій ситуації? Краще ще почекати?
-
Дякую велике
-
«Враховуючи ситуацію, яка склалася на території України та введення воєнного стану у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, для полегшення процедури подачі документів для заявників, з 24 лютого 2022 року до моменту припинення бойових дій на території України, ми приймаємо скан-копії гарної якості замість оригіналів для формування пакета документів для організації WES Canada.» Так розумію це і є вихід з ситуації, якщо скан-копії приймаються.
-
ще є ресурс, якщо по роках підійде: info.edbo.gov.ua/edu-documents/
-
Доброго дня, підкажіть хто стикався з такою ситуацією: Я зараз знаходжусь в Польщі, в попихах з дитиною тікала с окупованої території, залишила свій диплом вдома. Дізналась про міграцію до Канади і думаю скористатить цією можливістю, але розумію що без оцінки диплому і додаткових балів за освіту, не маю шансів бути обраною на номінацію і в подальшому отримати пмп. Вдома залишились батьки, вислати папери немає можливості, тільки скани і фото. Щоб зробити дублікат, як я прочитала, треба їхати на навчального закладу, писати заявку. Я в Харкові навчалась, я не уявляю, як я буду туди їхати з дитиною звідси, тимпаче універ в районі який кожного дня інтенсивно обстрілюють. Так ось, чи можна зробити оцінку диплому, не маючи оригіналу?
-
Якщо за 3 роки не подав на номінацію, чи можна ще якось залишитись в країні? Продовжити візітер рекорд? Питаю для мами, вона буде з нами, але працювати не буде.
-
Доброго дня/ранку! Подали заявку на допомогу 3000$, видає помилку, що робити? Хто мав такий досвід поділіться будь ласка!)
-
Доброго дня! Підкажіть, де забрати паспорт, якщо замовляв зворотю доставку, і курьєр дзвонив , але не було нікого дома. Де тепер можна забрати документи ?