Українська Канада
-
питання до тих, хто подавався в Канаді на закордонний паспорт. Як ви відслідковували статус готовності? passport.mfa.gov.ua вже місяць не працює
-
Хтось знає скільки зараз займає вклейка візи в Канаді? Новий паспорт і треба знову податися на візу. Дякую
-
Візу можна і в новий вклеїти, але щоб при реквесті знову подаватись, то не знаю, що з того буде
-
А хто знає, що буде якщо заново податися при наявному паспорт реквесті? Щоб оновити дані паспорта та щоб інший реквест прийшов пізніше, коли там вони дітей опрацюють, вже третій місяць чекаю. Чи повторну заяву відхилять?
-
Чого хотів, сплутали мене з кимось) В Канаду я в перспективі хочу, не поспішаю. Але час зробити візу спливає
-
Хто має ссилку на анкету в фейсбуці яку потрібно заповнити, щоб зустріли волонтери в аеропорту Вінніпега?
-
Ти ж так хотів в Канаді
-
Добрий день. Якісь є новини стосовно того, чи втрачається європейський захист при отриманні канадської візи? Не при продовженні, а саме при отриманні.
-
Ми подавали з Job offer) І з пейсліпами також .
-
Хмммммм, вроді нужні оба
-
А нема такого?
-
Це зрозуміло Але ж потрібен контракт/джоб оффер для подачі на Пр ? А не чеки
-
В чекові на зп буде вказана кількість відпрацьованих годин, full time , якщо я не помиляюся це не менше 30год в тиждень
-
Немає Тільки вказано що 15дол/год
-
А є кількість годин на тиждень?
-
Доброго дня усім. Підкажіть кто може щось знає Влаштувалася на фулл тайм роботу , але у контракті чи як кажуть у джоб оффері не можу знайти нічого про те що моя робота фулл тайм Як зрозуміти що цей контракт потім підійде щоб подаватися на резиденство ? Чи вони дивляться по випискам з банку за зп?
-
Доречі ще з початку січня не можу дозвонитись ні дружині ні дитині на їх українські номери водафон (вони зараз у Вінніпезі), зв'язок тільки через месенджери типу вайбер чи вотсап
-
в таких місцях не знають інгліша хіба прибиральники
-
Доброго вечора, підкажіть чи летів хтось через Дорвал, цікавить чи розмовляють в аеропорту англійською мовою чи тільки французькою, щоб оформити документи
-
Зрозуміла, дякую
22 Jan 2023, 19:22
1977/124480
21 minutes ago