Українська Канада
-
Вітаю. Хто здавав біометрію у Варшаві 25.07. Є вже в когось погодження? Дякую.
-
Дякую 🙏☺️
-
Внизу інформація , про то , що потрібно робити коли немає паспорта
-
Курс зараз файний. 1.295 - 1.315
-
Доброго дня всім . Маю таке питання. Ходив сьогодні міняти гроші на канадські долари але курс поганий зараз . Як краще зробити поміняти на американські долари і по приїзду поміняти їх на канадські чи краще відразу тут міняти на канадські не по найкращому курсу ?
-
Доброго дня. Близько місяця тому подавала спільну заявку з дитиною 3 років. Я знаходжуся в Фінляндії, тиждень тому здала біометрію, дитина зараз в Україні, загранпаспорта в нього немає, в заявці вказувала свідотсво про народження. Сьогодні отримала листа, що рішення по його заявці прийнято і треба надати паспорт з копією листа в 30-денний строк. Підкажіть, будь ласка, що треба в цій ситуації робити? Відправляти свідотство, чи нічого не відправляти до VAC? І коли моє рішення буде прийнято, чи вклеють мені в паспорт одразу дві візи, мою і дитини? І якщо так, то як вирішити це питання з візовим центром? Дякую, за відповідь 🙏
-
Привіт. Пошуком користувалася, але все не так однозначно. Сестра, її чоловік і мама зараз в Берліні, біометрію здавали там. Прийшов запит на паспорти, але в Берліні не прийняли, сказали надсилати в Австрію. І це коштуватиме 40 євро за кожен паспорт. Моє питання: чи дійсно не можна здати самостійно на вклейку в Берліні? Чи можна здати самостійно в іншому місці Німеччини? Чи дійсно це коштує 40 євро і чи можна вже тоді самостійно в Австрію привезти, бо все одно дешевше вийде. Дякую
-
Мда… так тої наврядчи встигну