Українська Канада
-
вони на пошту не віпдповідають а номер телефона той що на сайті не працює
-
Зв’яжіться з візовим центром. Це можливо
-
Може хтось, підказати, якщо відправили паспорта в польшу на штамп, але не сплатили зворотню доставку, прийшло повідомлення про те,що паспорта готові, як можна оплатити доставку назад і чи побачать вони, що вона проплачена
-
Людоньки, порадьте. Доки чекала на візу, змінила прізвище. І шо, вклеювати візу в старий паспорт? Чи робити новий і писати в крізову форму? Я ж така точно не одна, порадьте, будьласочка.
-
В мене райфайзинг і Приват. Обидві рахує по 29
-
Подскажите, как долго сейчас происходит вклейка визы в Германии?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, що робити в ситуації коли вже разів 5 приходив лист про зміну статусу і кожного разу це "approved", але під різною датою. Повідомлень нижче з інструкцією про подальші дії не було. Відстеження паспорта по трекінговому номеру показує шо він відправлений в IRCC Office for processing. Дякую.
-
Привіт, підкажіть, в мене фоіл лес віза, електронна, чи можу я вклеїти візу у канадському аплікейт центрі?
-
А хтось знає в Польшу пускають без закордонного паспорту?
-
Дякую і вибачте будь ласка
-
Мова спілкування в групі - українська або англійська, читайте правила і поважайте їх
-
Много было постов, что для украинцев сделали исключение, можете опоздать, не критично. Но с русским тут вы зря, тут это как красная палка)) Жена в Вене ждала 10 дней на вклейку, но это было в мае, хз, как там щас
-
Может кто нибудь вклеевал визы в Вене, как долго ждали паспорта с визой. Спасибо