Українська Канада
-
В моєму випадку по пошті вартий всього.
-
З початку електронний work permit, потім job offer , безкоштовний квиток и готель від роботодавця. Знаю що в аеропорту видають.
-
Work permit вам видадуть в аеропорту по прильоту в Канаду
-
Все одно ваш перміт по пошті нічого не вартий. В аеропорту дають на офіційному бланку
-
ну, добре, ми всі маємо бути саморітянами, але нашо, давати поради особі, яка зневажає українське, так ми всі дво - трьо мовні, але якщо, на мій погляд, і це є правда, прийшла війна, то є біле та чорне
-
Підскажіть , будь ласка, чи є норм - візу вже отримав, а work permit ще ні. Є роботодавець. Знаю що дають в аеропорту.
-
це чат Канади, якщо не хочеш приймати залп канонади, раджу уникнути зради, та врахувати Українські засади
-
рідною мовою, пане
-
Подскажите пожалуйста, как забирать паспорт после вклейки визы? Есть возможность как-то через курьера?
-
Доброго дня. Підкажіть хто надсилав паспорти на вклейку візи в Відень? Чи можно потім самій забрати їх, треба записуватись чи як це робиться?
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, із Данії куди ви відправляли паспорт на вклейку і якою поштою. Дякую.
-
Можна. По іншому будь якому документу
-
Витягніть з дії і роздрукуйте
-
Доброго дня, підкажіть а можна вкинути паспорт з документами в берліні на вклейку самому, а не відправляти поштою і як тоді його забрати?
-
Якщо визнані Канадою , то так Інформаці на урядовому порталі
-
Чудово, дякую 🙏🏻
-
В Канаді не існує терміну вакцинації. Вакциновані двома дозами і все
-
Така ж ситуація, бустер робити не хочеться, а термін дії 2-х доз Пфайзера вже вичерпався
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи є в Вінепезі завод чи заводи , наприклад як в Польщі щоб можливо було влаштуватися?
-
якщо не оплачували кур'єра, то просто їдьте та забирайте. я сьогодні теж забрав у Дюссельдорфі. у мене вклейка зайняла 9 днів.
22 Jan 2023, 19:22
20059/123820
about 2 hours ago