Українська Канада
-
в україні на візу податися ені вей нізя. тіки біометрія в львові
-
Привіт друзі . Така ситуація, знаходимося в Індії, тут заповнювали анкети для віз і тут приходили біометрію, ще не отримали відповіді на вклеювання віз, але хочемо виїхати в Україну, якщо ми приїдемо в Україну і прийде відповідь відсилати паспорти на вклеювання віз, ми зможемо це зробити в Україні, отримати візи, чи це суворо у тому візовому центрі потрібне, де приходили біометрію? буду вдячна за будь-яку відповідь❤
-
1) способів отримати ПР є декілька, федеральні і програми (в кожній провінції можуть бути свої, особливо квебек) 2) чим глухіша місцина, тим дешевше. торонто і ванкувер варто обирати з норм професією і збереженнями, інакше буде дуже тяжко.
-
1) Вам потрібно визначитись з провінцією, тому що імміграційних програм понад 90 2) Найдорожчі міста - Торонто та Ванкувер. Інші - залежить від ваших очікувань 3) Є, пошукайте на Facebook у групах канадських
-
Якщо хтось відповість на питання я буду дуже вдячний 1)Як отримати PR і скільки потрібно часу на процедуру 2)Де найкраще почати жити щоб це недорого коштувало 3)Якісь родини приймають на перший час?
-
почніть з пошуку в цій групі по ключовим словам. 99% питань уже було піднято і вирішено. або на худий кінець напишить своє питання тут нижче, і ймовірно хтось найде час на нього відповісти. це найефективніша схема
-
В мене просто є питання, і я б хотів щоб мені відповіли ті хто вже там
-
в канаду вже майже 140 тисяч по куаєту прилетіло
-
6500 людей. Авжеж є)
-
Ні, всі весною летять😉
-
Є хтось вже в Канаді ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, відправила паспорт на вклейку візи еле його з якихось причин повернули, чекаю коли прийде назад. Будемо відвозити самостійно але уже пройде 30 днів з моменту надходження диста що йооо потрібно відправляти. Чи не стане це проблемою і чи вклеють візу, можливо хтось стикався ?
-
m.youtube.com/watch?v=DGHTHh-J8yk але ця інструкція не зовсім актуальна, там будуть нові питання при подачі
-
t.me/calgarynewcomer
-
Порекомендуйте, будь ласка, відео-інструкцію, по якій можна подати онлайн заявку на візу!
-
Доброго дня, Скільки часу триває відкриття візи в Канаду для Українців?
-
Веду уроки онлайн. Є вільні години у першу половину дня, до 13:00
-
Я раджу buki.com.ua знаходьте собі репетитора по вашим можливостям. Безкоштовного хорошого навчання англійської не буває.
-
Десь година, залежить мабуть скільки українців приїхало з вами на рейсі
-
🔫 Anna кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @vitdenw, @lytvyn_lina, Світ динозаврів 🦖, @leetru, @maxlmuss Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 19:22
2012/123733
3 minutes ago