Українська Канада
-
З Варшави летіли Лот
-
При підписуванні контрактів із закордонними замовниками я був в контакті Private Entrepreneur (PE Name Surname)
-
Доброї ночі. Підскажіть, будь ласка, добрі люди) Заповнюю анкету... Якщо self employed. Work/activity позначила business. Проте Job title (посада) що вибирати? Займалися веб сайтами, вела проекти Також що писати у company? Self employed чи переклади ФОП Прізвище? А також main duties, просто писати чим займалася? Коли на когось працюєшь то зрозуміло все, а тут сам собі..
-
Тетяно, підкажіть, будь ласка, скільки ви заплатили за ті ПЦР тести? Бо у нас в містечку 350 злотих за один тест
-
🤦♀️ маю намір, тому і хочу змінити
-
Я розумію, але хочу поміняти щоб зняти ці обмеження
-
Слава Україні! Підкажіть будь ласка, чи хтось міняв свій обмежений ворк перміт який видали по приїзду в аеропорту? Після проходження медогляду можна поміняти на відкритий, наскільки я знаю
-
Тому, що до отримання стейтманта це не вважається вашим використанням кредитних грошей. Тобто якщо ви покладете гроші до формування стейтманта, буде вважатися що ви кредитні гроші не використовували, а значить і ніякого профіту для кредитної історії не буде.
-