Українська Канада
-
З Варшави летіли Лот
-
При підписуванні контрактів із закордонними замовниками я був в контакті Private Entrepreneur (PE Name Surname)
-
Хоча б підскажіть чи вірно писати в графу company self-employed? Чи individual entrepreneur?🙏
-
Допомагаємо з вклейкою візи, кожного тижня веземо паспорти з України до Варшави
-
Чи впливає на кредитний рейтинг закриття кредитки? (При відкритті просив картку з annual fee 0, прям на телефоні показав типу ось цю, натомість співробітник вирішив, що мені більше підійде така ж картка тільки за 39 баксів на рік)
-
це не є правдивою інформацією, можна поповнювати частіше. Задавала це питання особисто співробітникам банку на вебінарі.
-
Доброї ночі. Підскажіть, будь ласка, добрі люди) Заповнюю анкету... Якщо self employed. Work/activity позначила business. Проте Job title (посада) що вибирати? Займалися веб сайтами, вела проекти Також що писати у company? Self employed чи переклади ФОП Прізвище? А також main duties, просто писати чим займалася? Коли на когось працюєшь то зрозуміло все, а тут сам собі..
-
Тетяно, підкажіть, будь ласка, скільки ви заплатили за ті ПЦР тести? Бо у нас в містечку 350 злотих за один тест
-
Videotron 20Gb і ще купу бонусу і читав дзвінки в УА теж безкоштовні, але користуюся інетом для дзвінків в УА
-
🤦♀️ маю намір, тому і хочу змінити
-
Я розумію, але хочу поміняти щоб зняти ці обмеження
-
Слава Україні! Підкажіть будь ласка, чи хтось міняв свій обмежений ворк перміт який видали по приїзду в аеропорту? Після проходження медогляду можна поміняти на відкритий, наскільки я знаю
-
Є офіційний сайт, але там тільки англійською novascotiaimmigration.com
-
Підкажіть будь ласка по Новій Скотії де можна про бали та правила подачі почитати і умови , якщо можна українською бажано
-
Тому, що до отримання стейтманта це не вважається вашим використанням кредитних грошей. Тобто якщо ви покладете гроші до формування стейтманта, буде вважатися що ви кредитні гроші не використовували, а значить і ніякого профіту для кредитної історії не буде.
-
Так, на фермах і в отелях зустрічаються роботи з проживанням.
-
Перепрошую, а чому лише після стейтмента поповнювати?
-
+ у Телас найкращий домашній інтернет, та разом з мобільним буде дешевше. Рекомендую всім підійти до вибору оператора серйозно, бо в разі його зміни це буде враховуватись як закриття кредитного рахунку, що буде погано для вашої кредитної історії.
-
В мене 45ГБ вилітає в місяць. Перейшов на Телас з Фідо, бо зв'язку ніде не було. Тепер завжди 5G, навіть за містом там де був.
-
Наслышан я про телас, который даже в городе не ловит ) так что останусь лучше на проверенном ) а в телеграмме я сижу не меньше чем слушаю музыку )
22 Jan 2023, 19:22
20160/123874
about 2 hours ago