Українська Канада
-
Доброго дня! Я заповнюю батькам аплікацію і немає запитання про біометрію ,я вже пару раз передивилася і ніде немає про це питання? Як це розуміти ,я щось неправильно заповнюю
-
Йдете по звичайному шляху: теорія, практика, G1, згодом G2, і так далі....
-
Давайте до Нас, в Нью-Брансвіку легко і роботу знайти, і роботодавець за три місяці з оформленням ПіАру допоможе! Простий "машін оперейтор" - найзатребувагіша людина 😉
-
Дякую вам ще раз за відповідь! Зараз ознайомлюсь. Гарного дня!
-
Чого збираються? Я вже в.....
-
Франкофонам тільки в Квебек! Там складно з ПіАр - але ви собі нішу знайдете швидше всього (кажіть чоловікові негайно вчити франсе!!!) - і соціальна висока 😀
-
Дуже дякую за таку розгорнуту відповідь! Тобто як ви сказали, тільки деякі спеціалісти можуть отримати LMIA. Звичайному працівнику на заводі або в логістиці не вийде іммігрувати?
-
В новій шотландії теж можливо податись на пр за куает візою?
-
Дякую за інформацію
-
В атлантичних простіше 😀 Але мало піарять ПіАр - їдуть сюди ті, хто знають за чим 😉 їм треба 😄
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, наскільки важкіше іммігрувати в Альберті? На скільки там важко отримати LMIA?
-
Знаходите в Квебеці кваліфіковану роботу НОК 0,А, В працюєте 2 роки і з французької мовою на В2 подаєтеся на ПР
-
Будь ласка порадьте я не хочу в місто, хочу в в гірські райони, працюю онлайн, і звичайно буду шукати роботу, але можливо пекарні, ферми. Проблем з мовами не маю. Щиро вдячна
-
Скажіть, будь ласка, хто відправляв паспорт на вклейку з України? Як правильно сплатити зворотню доставку? Поиват онлайн не пускає.Чи йти у відділення?
-
Допомагаємо з вклейкою візи, кожного тижня веземо паспорти з України до Варшави
-
Таких багато
-
В групах на фейсбуці досить таких людей, які саме "про всяк випадок" навіть місто обирають 😁
-
У Новій Шотландія теж наче не так важко з отриманням PR і клімат не поганий.
-
Check out this free app — It Pays to Walk 🚶 sweatco.in/i/murtazosmanov
-
Дякую!!!
22 Jan 2023, 19:22
20321/123823
about 7 hours ago