Українська Канада
-
Доброго дня, вибачте що не по темі🙈 але чи реально в Україні здати на біометрію ??? Підскажіть буль ласка . Зараз , під час війни
-
Здравствуйте. Вчера начала заполнять анкету на cuet В типе заявки написано "разрешение на работу"хотя я всё правильно выбирала Так и должно быть или что то не так сделала?
-
Дивно чого більшість до Манітоби сунутся.
-
А ви хочете побільше поганого дізнатися?) Якщо без жартів, зараз багато україномовного ютубу зараз розказує якраз не рожеве про Канаду, а як воно є, не з метою розказати яка вона та Канада погана, а з метою донести що там по іншому
-
Так, однак є багато «рожевих», які кажуть, що все чудово як у казці. Ось і спитав , може є люди з цієї групи наприклад, які щось таке роблять. І дякую)
-
Это прошлое начало 2000х.Главное я что автоплатіж. І ні як неможу забути сатиріка Задорного. Forewa living
-
В Ютубі повним-повно
-
Доброго дня. Чи є відеоканали особливостей влаштування та життя українців у цій державі або може інстаграмм. ?
-
Fido 30 GB за 52 долари LTE
-
Маю Chatr. Першим ділом придбав тариф 500мб за 25$ оскільки 99% часу користуюся інтернетом вдома через швидкісний Wi-Fi Через пару місяців, у додатку з’явилася можливість міграції на тариф 3Гб за 30$ Минулого тижня зателефонували з материнської компанії Rogers і запропонували міграцію знову вже на офіційний Rogers ще на 5$ дорожче. Загалом вже виходить 4Гб за 35$ + заміна сімки на сімку Rogers з підключенням до мережі 5G
-
Ні. Я користуюся Вайс,інші не цікавлять
-
25$ за 500 мб?! Это что-то из далёкого прошлого наверное...что это за сумасшедшие тарифы
-
Iryna надав(-ла) Вам можливість безкомісійного переказу на суму до 800 CAD Що то за допис?
-
також користувалася пейсенд бо не знала що то російське
-
Дякую!
-
Підкажіть, що означає Current Balance в особистому аккаунт в Manitoba Hydro?
-
Wise це не російське ? Які ще є аплікацї для переказу коштів ?
-
Хто знає адресу візового центру в Варшаві.? Дякую
-
Shaw 140 домашній і мобільний 25 гб за 25$ 4 штуки і дитині 0$ за дзвінки + смс
-
Я це зробив ,але як вони будуть знати мої показнкии ,мені лендлорд дав показники на початку тільки
22 Jan 2023, 19:22
20384/123823
about 4 hours ago