Українська Канада
-
Так. Тільки тут дуже люблять дурити. Це в Канаді цвіте і пахне. А як в цьому не розумітися то можна купити хлам
-
-
Дистрибутери є, але офіційних магазинів немає. Якщо купити в Україні то не буде доступний безкоштовний ремонт в офф магазинах, на жаль. + Завжди є відсоток підміни старого товару
-
Ніякі На місці можна Паспорт Лист запрошення Лист підтвердження
-
Доброго вечора) Підкажіть, будь ласка, на рахунок сайта vfs.global Заходжу щодня сюди, щоб записати чоловіка на біометрію сама ж здала, а сьогодні мені пише що логін або пароль введені не вірно (але вони не мінялися)? Дякую І чи потрібно надалі робити реєстрацію на цьому сайті?
-
Я читала. Нічого не качаю і не роздаю. В мене тут такий інтернет в бейсменті що мабудь і не скачаєш нічого 😅 але для того щоб дивитися- Ок
-
Добрий вечір ! Чи можна вклеювати в’їду в Україні , чи лише їхати закондон ? Якщо подати закордоном , то треба буде весь час там перебувати , бо ж додому повернутися не можна буде ? Вибачте , якщо вже була така інфо - я пропустила.
-
Я нічого тут не качаю. Тільки дивлюся онлайн чи лажу в інтернеті. Хто перевірятиме мій лептоп на ліцензію? Я користуюсь ним тільки вдома.