Українська Канада
-
Клас😅🥲
-
Доброго дня. Друзі, підкажіть хто з вас здавав біометрію в Німеччині? Де саме? Завчасно дякую.
-
треба дочекатись запиту нам прислали запити лише через півтора місяця після здачі біометрії
-
Писали ТАК та вписували номери та дати національного паспорту, копію не додавали, все ок він же у Вас є, треба казати ТАК
-
Знайомий здав біо 05квітня Запит на паспорт 27червня
-
Доброго дня! Вибачте, що турбую. Здали біометрію десять днів тому, ніяких листів не прийшло на пошту щодо запиту на паспорти. І відправляти їх же не можна до запиту?
-
Підкажіть будь-ласка, комусь приходила останнім часом фоілес віза, а не запит на вклейку?
-
Я маю права. Але в Онтаріо вони не дійсні. Та й на авто поки грошей не маю. Тож вибрала житло щоб не дуже далеко від роботи і був один автобус. Бо автобуси тут ходять раз в годину (принаймні в моєму місті). Добре якщо поряд з житлом є магазини. Бо біля мене нема. Найближчий йти 20 хвилин і там все дорого. До недорогих продуктових треба їхати на автобусі. Тут без машини дуже-дуже важко. Бо туди де на машині 10- 15 хвилин на автобусі ви витратите годину
-
Ми зможете отримати безкоштовне медичне страхування в своїй провінції
-
У вашому варіанті треба обирати велике місто і знімати щось у центрі або біля нього. Але отримати права, я б радила. Це ще й як посвідчення особи. І так, без авто в Канаді не обійтися.
-
Канада взагалі ніколи не вимагає нотаріального завірення. Вони не знають, що це таке. Якщо маєте паспорт України, тисніть Так, вводьте дані і додайте фото в кінці, в таблиці. Я додавала фото тільки першої сторінки, без перекладу.
-
Ми писали так. Вказали номер паспорта та термін дії. Паспорт не посили, і копії не брали, візи вже готові.
-
Дякую 🙏😻
-
Я писала ТАК (бо він в мене є) і надавала просто копію паспорту (не перекладала, не засвідчувала). Візу вже вклеїли
-
Підкажіть будь-ласка Трохи не по темі страхування Заповнюю анкету на візу, дійшов до графи про національний ідентифікаційний документ (national Identity document) У відеоінструкціі кажуть, що якщо натисну ТАК, то потрібно буде відправляти завірену нотаріусом копію Тож радять натиснути НІ Та як правильно зробити?)
-
Чекаю уже понад 2 місяці. Окрім того мабудь вони щей загубили його при відправці.
-
Добрий день, читаю, що всі на машинах у Канаді. А що роблять наші жінки, які самі приїхали, поділіться? Чи всі права мають? Це найбільш важкий для мене момент, ні машини, ні прав, і не впевнена, що змогла би водити машину)
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Дуже дякую)
-
Страхування покриває пологи
22 Jan 2023, 19:22
20586/123823
about 8 hours ago