Українська Канада
-
Підкажіть будь-ласка, комусь приходила останнім часом фоілес віза, а не запит на вклейку?
-
Я маю права. Але в Онтаріо вони не дійсні. Та й на авто поки грошей не маю. Тож вибрала житло щоб не дуже далеко від роботи і був один автобус. Бо автобуси тут ходять раз в годину (принаймні в моєму місті). Добре якщо поряд з житлом є магазини. Бо біля мене нема. Найближчий йти 20 хвилин і там все дорого. До недорогих продуктових треба їхати на автобусі. Тут без машини дуже-дуже важко. Бо туди де на машині 10- 15 хвилин на автобусі ви витратите годину
-
Я писала ТАК (бо він в мене є) і надавала просто копію паспорту (не перекладала, не засвідчувала). Візу вже вклеїли
-
Підкажіть будь-ласка Трохи не по темі страхування Заповнюю анкету на візу, дійшов до графи про національний ідентифікаційний документ (national Identity document) У відеоінструкціі кажуть, що якщо натисну ТАК, то потрібно буде відправляти завірену нотаріусом копію Тож радять натиснути НІ Та як правильно зробити?)
-
Чекаю уже понад 2 місяці. Окрім того мабудь вони щей загубили його при відправці.
-
Страхування покриває пологи
-
Який курєр привозив вам паспорт з вклеєною візою в Польщі?
-
В довоєнний час це можливо було робити
-
Так, в Україні не можно вклеювати. Біометрія тільки у Львові