Українська Канада
-
З CUAET ви не зможете на провінційну програму податися, (як в Манітобі, наприклад), лише на федеральну Але там потрібен високий прохідний бал
-
Подивиться уважно на цю фотографію! Це Боже благословення України, в повністю згорілому будинку, вціліла та навіть не пошкодилась ікона Божа Матір!!! І це не фотошоп!!!
-
Гроші з бюджету, а гроші в бюджет з кишень громадян. Мабуть це якось повинно було б регулюватися ці цінники бо зовсім не зрозуміло, що вони там у день роблять на 5000
-
Доброго ранку☺️) Я вже питалась, скажіть будь ласочка, на яких платформах можна знайти житло в оренду у Торонто? Можливо навіть українців котрі здають житло? Або сім‘ї котрі приймають до себе?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
не завжди
-
Ви могли змінити дату біометрії протягом двох днів з моменту реєстрації. Нову дату зможете обрати тільки після спливу обраної дати, так як система допускає лише один запис
-
Кто делал проездной билет в Эдмонтоне по скидке для украинцев CUAET ? Сколько ждать и сколько стоит? ❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
-
Але ж CUAET все одно не підходить, потрібно його якось міняти чи ні? Чи я щось не розумію до кінця. Дякую за відповідь.
-
Так само. Нічого не сканували
-
📌 ІНСТРУКЦІЯ! Foil less ! ВАЖЛИВО! 📌 ✅ Якщо ви прилетіли до Канади по foil less і потрібна вклейка візи у паспорт. Знайшов в інтернеті для вас інструкцію як заповнити анкету для цієї процедури. ✅Ви часто питали - тримайте інфу.
-
Дякую
-
Ось тут інструкція, але я її щє не використала, бо потрібно спочатку зробити медогляд
-
Так і є, теж тільки в Дубліні на чек-ін запитали, 22 червня
-
Подав аплікацію на всю родину в суботу, у вівторок отримав запит на вклейку візи (2 робочі дні), але тільки для мене, дружині і дітям ще чекаю.
-
Теж приїхала по фоіл-лес візі, теж хотіла би тепер вклеїти, якщо у когось є досвід, будь ласка, розкажіть 🙏 дякую
-
Доброго здоров’я всім добродіям! Скажіть будь-ласка, хтось подавав анкету і документи для отримання і вклеювання на візу знаходячись уже в Канаді? Після того як приїхав по разовій паперовій візі без вклеєноі. Як довго чекати відповіді від IRCC? Я відправив 04.08 і тишина…(((
-
Спробуйте рентфастер або фейсбук маркетплейс,там дуже багато варіантів для ренту ,зможете знайти щось для себе на перший час так точно
-
карта медичного покриття - це ж msp card, правильно?
22 Jan 2023, 19:22
20642/125598
about an hour ago