Українська Канада
-
Так, якщо додати до резюме референс (лист з рекомендаціями), може бути корисно. Інколи цього вимагають навіть. Але його треба правильно скласти і за вказаними контактами повинна бути можливість поспілкуватися з тим, хто дає рекомендації.
-
Доброї ночі) Скажіть будь ласочка, на яких платформах можна знайти житло в оренду у Торонто?
-
Просто медицина не приватна (у приватній люди б почали масово відмовлятися від лікування і бігти домом у день операції, ціни довелося б знизити через протести суспільства, або ввести страхування приватне). А так кошти йдуть з бюджету і можна будь-які ціни назвати, держава сплатить. Десь така логіка у лікарень.
-
Цікавить чи рекомендації з минулого місця роботи щось значать для роботодавців в канаді?
-
Доброго вечора, друзі. Підкажіть будь ласка, може хтось стикався. Вчора прийшов лист, що одну аплікацію погодили. Ми від імені чоловіка подавали 4 анкети, на усю нашу родину. Може у когось була така ситуація, через скільки погодили інші?
-
Можливо будуть додаткові питання перед отриманням boarding pass чи самі ви пакували багаж, чи залишали його без нагляду - стандартна штука як для польотів до США.
-
@kate_ee пані Катерино, це спеціальна процедура в авіакомпаніях. Нічого екстраординарного від вас не потребуватиме. en.m.wikipedia.org/wiki/Secure_Flight
-
Мій чоловік був записан на 9.45 Я на 13.05 Але прийшли разом зранку
-
В нас було так само в Варшаві. Ніхто не просив документ з підтвердженням часу та дати на біометрію
-
Ні, взагалі , просто перезаписалась онлайн і все Та й навіть коли прийшла на здачу біометрики то нас не по черзі запускали і навіть не питали хто на скільки записаний , всеодно сиділи чекали в живій черзі, це в Тбілісі
-
І ніяких зайвих запитань не було? Не потрібно було нічого пояснювати?
-
Підкажіть будь ласка, може хтось стикався, придбала квиток з Німеччини до Канади, в додатку до квитка, написано щось про Secure Flight, що це таке
-
Я просто відміняла запис і перезаписувалась на новий день
-
Терміну біометріі немає. Щоб змінити дату , потрібно спочатку відмінити запис і записатись на нову
-
Доброго вечора всім. Я вже якось задавав питання чи хтось змінював дату біометрії і так ніхто і не відгукнувся,а тепер нам залишилося рівно 7 днів до біометрії але нам не підходить ця дата і потрібно спробувати перенести дату😞 Можливо хтось змінював дату або в когось є знайомі,скажіть які можуть бути нюанси,можливо в когось була така ситуація
-
Ми от 3 місяці чекали
-
все рандомно я чекала 20 днів, хлопець ще чекає, дехто 2 місяці як кому пощастить
-
Друзі, у нашому Телеграм-каналі ви знайдете актуальну інформацію про різноманітні майстер-класи. Переходьте та слідкуйте за новинами. 👇🏻 t.me/openartacademy Приєднуйтесь! 🤗 Разом помалюємо, гарно проведемо час і трішки відпочинемо.🙂
-
а скольки чекати визу після біометрії?
-
Самому потрібно вчитися заповнювати, як ви в Канаді щось хочити підписувати, як що ви анкету не взмозі заповнити.
22 Jan 2023, 19:22
20672/123801
about 10 hours ago