Українська Канада
-
@kivshynaaa Пані Тетяно, ви обираєте work permit / study permit на перших кроках, коли заповнюють CUAET анкету. Анкету починають розглядати тільки після біометрії. В мене це зайняло місяць від біометрії до рішення (в Берліні). Потім прийде повідомлення про рішення щодо вашої анкети. Воно буде в повідомленнях на сайті IRCC.
-
А дітям?
-
Привіт) чи надійно Укрпоштою доставляти документи ?)
-
Так. В принципі вона вам і не потрібна. Вона ж ніде не розписується. Я як мама все оформлювала за неї. Єдине що ви не зробитe medical exam бо вона має робити x-ray
-
Дякую. Я думала, що ми обидві повинні сидіти. Я так розумію, що тільки дитина не виходить, а я можу в цей час виходити і займатись оформленням документів?
-
Підкажіть отримали запрошення на здачу біометрії на дорослих діти як я зрозуміла біометрію не здають, а як відбувається вклеювання віз у дітей у нас двоє 5 і 8 років. Спочатку дорослі здають біометрію, а потім уже всім вклеюють візи, оскільки мають окремі закордонні паспорти. Не до кінця зрозуміло підкажіть, як це правильно відбувається?
-
Так вам же можна)))) Ви не повинні з нею сидіти. Її можна залишати саму
-
Як проходить життя на карантині, - потрібно десь замовляти їжу, воду? Я так розумію, з житла виходити не можна протягом 14 днів?
-
Дякую за відповідь 😭
-
Так. Я теж вакцинована. Дочці 14 років. На карантині. Зробили 1 тест тут в перший день приїзду і сьогодні на 8 день робимо повторний тест. Але карантин не відміняється
-
Підкажіть, будь ласка, якщо мама вакцинована двічі, а дитині 12.5 років - потрібно сидіти на карантині?
-
Я це пишу щоб ви розуміли свої можливості і не мали тут шокового стану)))
-
Наприклад найдешевший моб зв’язок я знайшла у Fido це 37,5 cad + податок. Але перший платіж мені прийшов 100 cad. Це мій тариф + one time changes.
-
Коли будете шукати житло обов’язково дивіться умови по комунальним послугам. Вони або входять в вартість або йдуть окремо. Але більшість окремо. Розраховуйте на ці витрати. Плюс інтернет і кабельне. Плюс страховка . Ще в мене був залог за ключі 200 cad . Я мала заплатити за 3 останні місяці і 1 поточний. Тобто зразу за 4. І менше ніж на рік ніхто взагалі не хоче здавати
-
Подскажите по данной визе V1 я могу въехать в Канаду в течении всего срока действия визы или только во время действия CUAET?