Українська Канада
-
Так. Я теж вакцинована. Дочці 14 років. На карантині. Зробили 1 тест тут в перший день приїзду і сьогодні на 8 день робимо повторний тест. Але карантин не відміняється
-
Підкажіть, будь ласка, якщо мама вакцинована двічі, а дитині 12.5 років - потрібно сидіти на карантині?
-
Я це пишу щоб ви розуміли свої можливості і не мали тут шокового стану)))
-
Наприклад найдешевший моб зв’язок я знайшла у Fido це 37,5 cad + податок. Але перший платіж мені прийшов 100 cad. Це мій тариф + one time changes.
-
Коли будете шукати житло обов’язково дивіться умови по комунальним послугам. Вони або входять в вартість або йдуть окремо. Але більшість окремо. Розраховуйте на ці витрати. Плюс інтернет і кабельне. Плюс страховка . Ще в мене був залог за ключі 200 cad . Я мала заплатити за 3 останні місяці і 1 поточний. Тобто зразу за 4. І менше ніж на рік ніхто взагалі не хоче здавати
-
Подскажите по данной визе V1 я могу въехать в Канаду в течении всего срока действия визы или только во время действия CUAET?
-
Перміти вам відкриють в аеропорту
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, після після здачі біометрії потрібно чекати якесь повідомлення, щоб відправляти паспорт на вклейку? І work та study permit потрібно відкривати додатково? Що для цього потрібно? Дякую🙏
-
Мені не вдалося. Або дуже дорого або нормальні варіанти улітали зразу. А тут де я живу - з роботи хіба може бути прибирання. 100% спальний район
-
Тут я вам не підкажу бо в мене тут родичі. Вони виступили гарантором. І при цьому всьому було дуже важко знайти житло. Можливо тому, що в мене діти. Я місяць шукала. Не хочуть здавати українцям
-
Марина, доброго дня, у нас аналогічна ситуація, що ви робили? Переробляли Study Permit і як? Буду дуже вдячна, просто у відчаї.
-
Я в Онтаріо
-
/ban@AwesomeBanBot
-
З громадським тут біда. Ходить він погано. Тому або вєлік або пішки. Абсолютно всі на авто. Тут дуже великі відстані - я це зрозуміла в перший же день )))
-
Доброго. Підкажіть, будь ласка, чи можна самостійно привезти паспорт на вклейку візи в Варшаві. Якщо так ,то як саме? Потрібно реєструватися для візиту ?